Sony 55S8005C – Televizor curbat, Android TV, 4K Ultra HD

Televizor Curbat Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55S8005C, 4K Ultra HD

Televizoarele curbate nu sunt tocmai pe placul meu din cauza unor motive personale, totusi, acest model ma incanta deoarece nu are curbura atat de pronunta si nu deformeaza imaginea precum o fac alte televizoare curbate.
Am avut ocazia sa testez acest model si am fost incantat, mai ales de sistemul de operare si imagine. Sa nu uitam ca cei de la Sony au introdus in acest an sistemul de operare Android, care, din pacate mai are cateva hibe dar sunt in curs de rezolvare. Tot in acest an au fost aduse imbunatatiri si din punct de vedere al imagini, deoarece au introdus procesorul de imagine 4K X-Reality PRO, un fel de placa video dedicata al televizorului. Ce trebuie sa stiti in legatura cu acest procesor este ca face un upscaling, adica o crestere a calitatii imaginii foarte buna. De exemplu daca va uitati pe ProTV HD, imaginea va fi mai clara si mai bine definita fata de un televizor de anul trecut sau alte televizoare de la alte branduri.
Panoul functioneaza pe o frecventa de 800Hz, este de tip 3D Activ, deci acesti hertzi sunt abosult necesari in  momentul redarii filmelor 3D. Suporta toate tipurile de tunere digitale,  DVB-S,
DVB-S2, DVB-C, DVB-T/T2 si are si CI+ compatibil cu toate retelele de distributie de cablu de la noi din tara (compatibil DIGI, Dolce, etc.)
Daca ma intrebati pe mine daca acest televizor isi merita banii, as raspunde cu sinceritate ca da, deoarece este un pachet complet de tehnologie cu imagine. Imaginati-va ce puteti face pe un televizor Android, cu toate facilitatile pe care vi le ofera acest sistem de operare si imaginati-va imaginea afisata, culorile foarte apropiate de realitate.
Advertisements

2 thoughts on “Sony 55S8005C – Televizor curbat, Android TV, 4K Ultra HD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s