Gorenje G6SY2W-plita alba pe gaz

Plita incorporabila Gorenje G6SY2W reprezinta o solutie pentru cei care nu mai doresc inox, pentru ca este un material rece si nu se mai poarta in bucatariile moderne sau este din ce in ce mai putin utilizat, mai ales in bucatariile openspace.
Gorenje G6SY2W este asadar o plita din tabla emailata electrostatic, ceea ce o face foarte rezistenta la uzura mecanica, are gratare de fonta foarte bine fixate si foarte bine finisate si aprindere electrica pe buton.Fata de o plita pe sticla sau material asemanator, aceasta plita are si cuva pentru preluarea lichidelor, la fel ca orice plita standard din inox. Astfel Gorenje G6SY2W reprezinta o solutie pentru o bucatarie moderna cu electrocasnice premium pe culoarea alba. Arzatorul WOK este si el util pentru utilizator, mai ales daca aveti tigaie WOK. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

One thought on “Gorenje G6SY2W-plita alba pe gaz

  1. Cat de des se defecteaza aprinderea electrica la o plita incorporabila pe gaz in general? Eu am un Whirlpool si s-a defectat de 3 ori in doi ani de zile si desi service-ul mi0a reparat-o nu stiu ce o sa fac dupa ce iese din garantie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s