Pachet chiuveta Franke PXN 614 si baterie Franke BASIC CROM

O chiuveta cu inox satinat, fara foarte multe fite insa una practica si usor de intretinut. Bateria Franke Basic Crom este asa cum spune si denumirea produsului o baterie basic, fara dus, insa o baterie de calitate, calitate garantata de branding-ul Franke. Pretul este unul foarte bun, mai ales daca prindeti acest pachet la promotie si costa amandoua pana in 100 de euro.
Exista variante de chiuveta Franke PXN 614 cu picurator atat pe stanga cat si pe dreapta. Este bine sa va uitati atent inainte sa cumparati una din cele doua variante, indiferent de model, ca si factor general, care este mai practica, in functie de configuratia bucatariei dumneavoastra. Adancimea este una buna 17,5 cm, peste media adancimilor medii pe care le gasiti in comert.
Bateria este una medie spre inalta, adica are un unghi destul de abrupt, permitandu-i astfel utilizatorului sa spele mai usor oalele mai inalte. In concluzie un pachet foarte bun din prisma raportului calitate pret, pachet pe care-l recomandam utilizatorilor care nu doresc sa investeasca foarte mult in bucatarie, dar doresc in schimb o calitate buna a echipamentelor.
Advertisements

2 thoughts on “Pachet chiuveta Franke PXN 614 si baterie Franke BASIC CROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s