Bucatarie moderna predominant alba cu electrocasnice albe

O solutie pentru o bucatarie moderna cu electrocasnice premium poate fi bucataria Margherita de la Mobexpert. Ca si plus-uri mentionam pozitionarea la semi inaltime a cuptorului incorporabil si faptul ca este prevazut aparatul frigorific incorporat. 

Un pachet de electrocasnice care se potriveste perfect cu aceasta bucatarie este cuptorul incorporabil multifunctional Gorenje BO73ORAW , cu autocuratare si design Ora ITO, plita incorporabila pe gaz  Gorenje G6SY2W  si hota incorporabila oblica Gorenje Ora Ito DKG552-ORA-W . Acestea vor oferi un plus de eleganta bucatariei si vor accentua design-ul modern al mobilei.

Toate incorporabilele sunt premium si ofera solutii tehnice performante utilizatorului. Hota are motor cu turbina si o putere de absortie de peste 600 de metri cubi. Plita incorporabila are gratare din fonta, supapa de siguranta pentru  gaz si arzator WOK. Cuptorul are sistem de autocuratare cu abur, tavi pe glisiere telescopice si timmer electronic. Ceea ce este insa deosebit este dat de accentul pe care producatorul sloven de electrocasnice i-l acorda atentiei pentru design, factor ce va contribui si la aspectul general al bucatariei dumenavoastra.

In ceea ce priveste aparatul frigorific incorporat, mobilierul este destinat unei combine frigorifice incorporabile si poate fi incorporata oricare combina din categoria specializata. Click aici pentru gama.Mai multe detalii despre aparatura electrocasnice recomandata puteti citi daca dati click pe fiecare dintre ele. Pachetul de electrocasnice pe care vi-l recomandam pentru a utila aceasta bucatarie poate fi completat cu sistemul de chiuveta si baterie, din granit, care este tot pe alb de la Schock Alpina, respectiv chiuveta Schock Ronda D-100L si bateria cu pipa inalta si utilizare 360 de grade Schock Simi Alpina.

Bucataria impreuna cu electrocasnicele si sanitarele recomandate se incadreaza intr-un buget de 13,000 de lei, bucataria fiind in jurul sumei de 6000 de lei si se recomanda celor care doresc o bucatarie modern utilata si la un buget mediu, daca este sa ne raportam la piata. Avantajul acestei bucatarii utilate cu produsele recomandate este dat in primul rand ca nu s-a facut niciun compromis in ceea ce priveste calitatea si ofera utilizatorului un maxim de confort la un cost rezonabil si totodata o imagine eleganta a bucatariei, design-ul hote contribuind foarte mult in acest sens, cu atat mai mult in cazul unei bucatarii open space.

Advertisements

One thought on “Bucatarie moderna predominant alba cu electrocasnice albe

  1. Foarte misto bucataria ….pacat ca e cam scumpa…electrocasnicele sunt ok ca si pret. mi-am luat si eu plita si cuptorul incorporabil de la Gorenje si sunt foarte bune.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s