Hotpoint FT 850.1 OW cuptor incorporabil rustic

Una din variantele de cuptoare incorporabile rustice/retro de la producatorul italian de electrocasnice Ariston, rebranduit Hotpoint Ariston este Hotpoint FT 850.1 OW. Acest cuptor vine sa contraatace modelele de la Whirlpool si Franke, mult mai des intalnite pe piata europeana de est si se diferentiaza fata de majoritatea acestor cuptoare prin faptul ca Hotpoint FT 850.1 OW are 3 straturi de geam, ceea ce ii confera acestui produs caracteristica de geam rece, ceea ce inseamna ca geamul exterior nu va depasi temperatura de 40 de grade Celsius la temperatura maxima de 230 de grade Celsius din interior. 7 functii sunt mai mult decat suficiente mai ales ca exista 3 functii corelate cu sistemul de convectie.Culoarea acestuia este Old White, adica un alb murdar, spre gri foarte deschis. Acest cuptor se poate incadra foarte bine intr-o bucatarie cu o cromatica deschisa.

In rest este un cuptor electric relativ simplu, cum sunt majoritatea cuptoarelor rustice, prea multa tehnica insemnand practic un non sens, este multifunctional, adica cuptorul este dotat cu convector, ceea ce inseamna ca va uniformiza temperatura in interiorul cuptorului si astfel imancarea va iesi preparata uniform si are timmer mecanic, din aceleasi ratiuni de design. In concluzie Hotpoint FT 850.1 OW este un cuptor multifunctional electric cu design rustic, caracterizat de un raport bun calitate pret, iar producatorul ofera in campaniile promotionale, in general 5 ani garantie pentru acest produs.
Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabilTotodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

4 thoughts on “Hotpoint FT 850.1 OW cuptor incorporabil rustic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s