Samsung HDC9A90TX-hota ci putere foarte mare de absortie

Una din cele mai puternice hote incorporabile decorative de pe piata este Samsung HDC9A90TX. Ceea ce este extraordinar la aceasta hota este pretul foarte bun, fiind cea mai buna optiune raport calitate pret de pe piata. Filtrele, in numar de 3 sunt metalice si sunt lavabile.

Hota incorporabila decorativa Samsung HDC9A90TX are lungimea de 90 cm si este proiectata pentru evacuare, diametrul burlanului fiind de 160mm. Acesta evacuare poate fi redusa la 120mm, cu ajutorul unei reductii, ce poate fi gasita in magazinele de bricolaj, cum ar fi de exemplu BricoDepot. In concluzie, Samsung HDC9A90TX este cea mai buna optiune raport calitate pret, avand in vedere puterea mare de absortie de 741 m3/h si de design-ul modern, cu comenzi touch control si cu programator electronic. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

4 thoughts on “Samsung HDC9A90TX-hota ci putere foarte mare de absortie

  1. Exista aceasta hota si pe dimensiune mai mica, de 60 de cm? Nu am loc sa pun o hota atat de lunga dar amnevoie de o putere mare de absortie. Ce ma sfatuiti sa fac?

    Like

  2. Samsung nu face un model asemanator la puterea aceasta de absortie. Daca doriti pe 60 cm, la un pret foarte convenabil puteti opta pentru hotele incorporabile decorative Hansa, pe care le gasiti in jurul a 600m3, sau mai puternice de la Hotpoint in jurul a 700m3. Acestea sunt prezentate in sectiunea hote incorporabile la noi pe blog. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s