Soundbar Samsung HW-J355, 2.1, 120W, negru

Nu ma asteptam ca acest soundbar sa aibe o calitate buna a sunetului. Calitatea sunetului la baza este buna, putand auzi clar conversatiile din filme. Se poate conecta cu telefonul sa laptopul prin bluetooth pentru a reda muzica preferata. 
 
Acest model ofera si un raport calitate – pret foarte bun, find foarte ieftin pentru ceea ce ofera. Este un foarte bun inlocuitor pentru un Home Cinema in acest buget deoarece are o claritate mult mai buna si de multe ori, mai multe facilitati.
 
Functioneaza pe 2.1 canale, avand o putere totala de 120W, nu sunt chiar 120W reali, dar se apropie destul de mult. Subwoofer-ul este conectat la bara de sunet printr-un cablu, iar bara de sunet o puteti conecta la televizor prin cablu optic sau chiar prin bluetooth daca televizorul dvs. are disponibila functia TV Sound Connect. Dupa spusele celor de la Sasmsung, toate modelele 2013, 2014 si 2015 ar trebui sa aibe functia TV Sound Connect, dar, verificati totusi inainte de a achizitiona produsul. Are si o intrare USB pentru redarea direct de pe stick.
Dimensiunile sunt urmatoarele: Soundbarul are 6.5 cm grosime, 5.8 cm inaltime si 94.3 cm latime, o greutate de 1.6 kg. Subwoofer-ul are 28.4 cm grosime 30 cm inaltime si 15 cm latime, greutatea find de 2.9 kg.
Advertisements

2 thoughts on “Soundbar Samsung HW-J355, 2.1, 120W, negru

  1. Salut Alin, este o alegere buna mai ales daca ai un televizor Samsung deoarece poti da sunetul din televizor direct oein Bluetooth cu ajurorul unei funcții integrate in televizor. Soundbarul se aude foarte bine.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s