Beko RCNE520E20DZX, noua gama de combina frigorifice

Asa cum este mentionat si in titlu, combina frigorifica full no frost Beko RCNE520E20DZX face parte din gama 2015 a producatorului turc de elctrocasnice. Aceasta gama vine cu urmatoarele noutati: un inox mult mai bun si mai bine tratat antiamprentare, o linie de aparate frigorifice mai economice, aici vorbim in medie de o reducere a consumului cu 10% fata de gama veche, iar, in ceea ce privesc combinele frigorifice cu dispensor de apa, acestea au un nou recipient care organizeaza mult mai bine sertarele de pe usa, deoarece se afla fix sub un raft si este foarte ingust si lung.

Legat strict de combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX, aceasta are un volum mediu spre mare, optim pentru o familie de 4-5 persoane, este silentios, cei 44dB(A) clasificandu-l undeva la jumatatea aparatelor frigorifice atunci cand vorbim de zgomot, acestea variind intre 38 si 48dB(A). Clasa de climatizare este cea mai buna, respectiv SN-T si ceea ce este important din punct de vedere estetic este dat de design-ul foarte simplist face ca aceasta combina sa fie foarte usor integrabila intr-o bucatarie moderna. Compartimentarea este foarte buna si aparatul frigorific are si compartiment de 0 grade, special pentru alimente perisabile, cum ar fi branzeturile, mezelurile si pestele. Capacitatea de congelare ce reflecta de fapt si puterea frigorifica a aparatului, este si ea una  buna, de 6kg/24 ore. In concluzie, Beko RCNE520E20DZX este o combina frigorifica buna, ce merita a fi cumparata, pretul ei pentru un raport calitate pret foarte bun, fiind in jurul a 2500 de lei, atunci cand este in promotie.

Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Advertisements

3 thoughts on “Beko RCNE520E20DZX, noua gama de combina frigorifice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s