Bosch WOT20254BY masina de spalat rufe verticala

Foarte rar intalnita, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala produsa de Bosch, mai ales pe piata din tara noastra, Bosch WOT20254BY  este o masina de spalat rufe din categoria premium, ce se remarca fata de mare parte din modelele de la concurenta prin sistemul Aqua Tronic, sistem ce garanteaza o spalare si clatire mult mai eficienta si in primul rand patentata, acest sistem asigurand un efect de dusare echilibrat si uniform in interiorul cuvei. Prin urmare pretul, care este peste media pietei este justificat, nimic nefiind intamplator. 
Cele 1000 de rotatii pe minut nu sunt neaparat maximum posibil, insa sunt suficiente, doar bumbacul permitand un numar mai mare de rotatii la centrifugare, celelate tesaturi fiind limitate la cel mult 800 de rotatii pe minut. Foarte economica, cu un consum cu 30 la suta mai mic fata de o masina similara cu din clasa de eficienta A, silentioasa si cu programe pentru toate tipurile de tesaturi, program scurt, Bosch WOT20254BY este o masina de spalat verticala care-si merita banii. Cateva detalii in acest sens un sistem de deschidere controlat, tamburul tratat antibacterian pentru a previne alergiile si depunerile bacteriologice, Bosch WOT20254BY  reprezinta recomandarea noastra pentru cei care doresc o masina de spalat cu alimentare verticala din segmentul premium. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.
Advertisements

4 thoughts on “Bosch WOT20254BY masina de spalat rufe verticala

  1. In general acest model nu prea aveti cum sa-l cumparati de la un magazin online, clasic, cum ar fi Altex sau Media Galaxy spre exemplu. Se poate comanda in schimb online.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s