Whirlpool Supreme Care FSCR10431, monstrul din gama producatorului american

Una din masinile de spalat cu capacitate mare din gama celui mai mare producator de masini de spalat, Whirlpool Supreme Care FSCR10431 face parte din masinile premium aflate acum pe piata din tara noastra. Capacitatea de 10 kg asigura utilizatorului posibilitatea de a spala perne sau pilote, indiferent de dimensiuni, dar si cantitati mai mici de rufe, Whirlpool fiind printre primii producatori care au inventat sisteme de detectare a cantitatii, in functie de care masina de spalat isi ajusteaza consuma de apa si implicit de energie.
Whirlpool Supreme Care FSCR10431 vine totodata cu un motor nou, pe inductie, ceea ce inseamna ca nu va mai exista uzura mecanica, intrucat transmisia se face prin camp electromagnetic. Cele 1400 de rotatii pe minut ofera o stoarcere eficienta pentru bumbac si totodata o solicitare mai mica pentru motor si sistemul de transmisie atunci cand utilizatorul stoarce a o viteza mai mica, asa cum se intampla in cazul celorlalte tipuri de tesaturi, cu exceptia bumbacului, tesaturi ce nu permit un numar mai mare de 800 de rotatii pe minut. In rest Whirlpool Supreme Care FSCR10431 ofera utilizatorului o masina cu un nivel de zgomot foarte redus, 48dB(A) la spalare si 68 dB(A) la centrifugare, fiind printre cele mai silentioase masini de spalat de capacitati mari.

In concluzie, Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este o masina recomandata celor care doresc o masina de spalat de capacitate mare, cu un numar mare de rotatii si care sa aiba programe presetate pentru toate tipurile de tesaturi. Motorul inverter ofera o siguranta mai mare in ceea ce priveste fiabilitatea produsului. Pentru criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Advertisements

8 thoughts on “Whirlpool Supreme Care FSCR10431, monstrul din gama producatorului american

  1. Exista o masina cu acelasi panou de comanda, dar care sa fie mai accesibila ca pret si sa aiba o capacitate mai mica, de 6 sau 7 kilograme?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s