AEG L98699FL2 -masina de spalat 1600 de rotatii pe minut

Una din putinele masini de spalat rufe de pe piata din tara noastra, cu un numar mare de rotatii pe minut, respectiv, doar 1600, este modelul AEG L98699FL2. Vorbim de producatorul german de electrocasnice, AEG, asa ca nu avem cum sa nu discutam decat de o masina de top. Nu doar cele 1600 de rotatii pe minut, fac speciala AEG L98699FL2 ci si calitatea spalarii rufelor, faptul ca tamburul este tratat antiscamosare si ca motorul este inverter. Acest lucru inseamna ca transmisia lucrului mecanic in interiorul motorului se face prin camp electromagnetic, tradus inseamna uzura mecanica zero, deci o durata de viata extrem de lunga a acestui motor. Totodata nu exista pierderi de forte si prin urmare motorul consuma si putina energie electrica. Acest fapt coroborat cu sistemul de detectare automata a incarcarii fac masina foarte economicoasa, ea fiind incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica, deci un consum cu 30% mai mic fata de clasa A.
Totodata, pe langa programele pentru toate tipurile de tesaturi, AEG L98699FL2 ofera utilizatorului si programe de igienizare si reimprospatare cu abur foarte utile si recomandabile atat hainelor bebelusilor cat si, de ce nu a persoanelor mature, mai ales daca acestea mai si fumeaza. Cele 9 kg incarcare permit utilizatorului sa spele si lucruri voluminoase, perne pilote de dimensiuni mari. In concluzie AEG L98699FL2 este o masina din categoria premium, renumita pentru fiabilitate, calitatea spalarii, zgomot redus, capacitate mare de stoarcere si de incarcare, recomandata celor care doresc o masina impecabila, fara niciun minus tehnic si care sa aiba incorporate toate inovatiile existente in acest moment in ceea ce privesc masinile de spalat rufe din Europa.
Advertisements

5 thoughts on “AEG L98699FL2 -masina de spalat 1600 de rotatii pe minut

  1. La ce alte masini de spalat rufe mai pot gasi programele acelea de spalat si igienizat rufele despre care ne spuneti la aceasta masina de la AEG?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s