Electrolux Real Life ESF4650ROX- masina de spalat vase 45 cm, inox

Una din cele mai bune masini de spalat vase neincorporabile cu latime de 45 de cm, pe inox este Electrolux Real Life ESF4650ROX. de ce spunem asta? In primul rand ofera utilizatorului programe pentru toate tipurile de vase, inclusiv programul de prespalare, este recunoscuta pentru calitatea spalarii si a uscarii foarte rapide si totodata pentru fiabilitate. Fiind una din masinile de spalat vase cu optiune de prespalare, acesta ofera utilizatorului posibilitatea de a depozita vaselle , 2-3 zile, pana cand aceasta se umple si apoi sa-i dea o spalare completa, cu conditia ca dupa fiecare incarcare sai fie data prespalare. Avantajul acestui program este dat de faptul ca nu mai trebuie sa se consume o pastila de spalare, iar consumul de apa pentru prespalare este de sub 10 litri.

In afara de acest fapt Electrolux Real Life ESF4650ROX are un inox de calitate, tratatr antiamprentare, ceea ce inseamna ca va fi foarte usor de intretinut, un panou electronic generos, care informeaza in permanenta utilizatorul cu privire la stadiul si etapa de spalare iar sistemul FlexiSpray asigura si garanteaza o spalare foarte eficienta datorita jeturilor de apa numeroase si proiectate astfel incat sa curete orice, de la o cratita plina de grasime, pana la pahare, unde masina trebuie sa se comporte delicat.
In concluzie, Electrolux Real Life ESF4650ROX este recomandarea noastra pentru cei interesati de o masina de spalat vase pe inox, 45cm , care sa fie completa, sa spele foarte bine si care in acelasi timp sa fie fiabila, aspect important deoarece masinile de spalat vase sunt printre cele mai defectabile produse in categoria electrocasnicelor. Pentru detalii privind criteriile de alegere ale masinii de spalat vase cititi articolul Criterii alegere masina de spalat vase.
Advertisements

3 thoughts on “Electrolux Real Life ESF4650ROX- masina de spalat vase 45 cm, inox

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s