Whirlpool WTLS 66912 – masina de spalat incarcare verticala

Una din cele mai accesibile masini de spalat cu incarcare verticala de la noi, atat din punct de vedere al pretului cat si a prezentei in gamele principalilor retaileri specializati din Romania. Cel mai mare avantaj este dat de pretul avantajos pentru o masina de spalat din gama medie a producatorului american. 

Whirlpool WTLS 66912 se lauda cu un consum foarte mic, cam cu 30% mai mic fata de o masina de spalat clasa A, Al saselea simt, ceea ce inseamna ca detecteaza cantitatea de rufe si gradul de murdarire si un sistem de deshidere a tamburului controlat, numit de ei Soft Opening si care ajuta utilizatorul sa nu-si rupa degetele atunci cand deschide tamburul.

In ceea ce privesc programele presetate se stie ca Whirlpool are programe pentru toate tipurile de tesaturi si program scurt de 15 minute. Caracterisitici tehnice generale, 6kg / 1200 de rotatii pe minut, suna bine pe hartie. minusuri- inca nu au schimbat sistemul de alimentare a detergentului, care se mai infunda din cand in cand si din cauza aceasta mai apar puncte de rugina pe usa, pe latura de langa panoul de comanda…si sa speram ca sunt mai fiabile decat gamele anterioare, Whirlpool nefiind neaparat brand-ul care sa faca masini de spalat cu durabilitate mare. In concluzie, Whirlpool WTLS 66912 este o masina la un pret bun avand in vedere branding-ul, care spala bine si care merita a fi cumparata daca o prindeti in promotie, la un pret in jurul a 1300 de lei. Mai multe detalii privind criteriile detalitate a alegere a unei masini de spalat puteti gasi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

4 thoughts on “Whirlpool WTLS 66912 – masina de spalat incarcare verticala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s