Cel mai bun cuptor raport calitate pret pana in 1800 de lei Gorenje Ora-Ito BO73ORAX

Unul din cele mai bune cuptoare incorporabile din punct de vedere al raportului calitate pret pana in 1800 de lei este, din punctul nostru de vedere Gorenje Ora-Ito BO73ORAX. De ce spunem asta? As incepe in primul rand cu design-ul modern semnat de Ito, design care se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, in care se doreste un contrast intre cromatica mobilierului si electrocasnicele incorporabile. Pretul sau corect este undeva pe la 1800 de lei, insa daca-l prindeti in promotie iesiti si mai bine :).
Ceea ce este de remarcat la acest model sunt si caracteristicile tehnice foarte buna pentru aceasta plaja de pret, aici mentionam pe langa functiile clasice pe care le are orice cuptor multifunctional cu convector, racire dinamica 3D, functia de incalzire rapida si nu in ultimul rand foarte important pentru cei care au prin casa si copii mici, Gorenje Ora-Ito BO73ORAX avand 3 straturi de geam. Un alt avantaj este dat de prezenta suportilor telescopici, ceea ce face mult mai facila utilizarea si nu mai trebuie sa tineti cu manusa tava, spre exemplu atunci cand vreti sa amestecati in ea. Timmerul este electronic ceea ce inseamna ca acest cuptor se opreste singur conform cu timpul setat de dumneavoastra, deci eliminati riscul sa-l uitati pornit. As mai trece un avantaj si anume ca Gorenje Ora-Ito BO73ORAX are un sistem foarte inteligent de blocare mecanica a usii si panoului de comanda pentru copii. In concluzie, daca doriti un cuptor care sa gateasca foarte bine si care totodata sa arate bine, sa aiba un design modern care sa va avantaje imaginea generala a bucatariei, Gorenje Ora-Ito BO73ORAX este solutia perfecta. Un alt avantaj este faptul ca acest model are si autocuratare cu abur, autocuratare despre care puteti citi detaliat in articolul Diferenta dintre cataliza si piroliza.

Va recomandam, daca este posibil sa asociati acestui model plita si hota din aceeasi gama Ora Ito, pe care producatorul sloven v-o pune la dispozitie, gama pe care o gasiti in sectiunile de prezentare a produselor de la noi de pe blog.Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Advertisements

6 thoughts on “Cel mai bun cuptor raport calitate pret pana in 1800 de lei Gorenje Ora-Ito BO73ORAX

  1. Exista acest model dar care sa aiba maner negru? Ma intereseaza un cuptor incorporabil negru total si daca laudati asa de mult aceasta firma, de ce nu…sa fie Gorenje.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s