Gorenje Simplicity RK61FSY2B, combina frigorifica neagra

Una din optiunile pentru cei interesati de o combina frigorifica pe culoare neagra, care sa fie in acelasi timp si buna si cu un design modern si simplist este Gorenje Simplicity RK61FSY2B. Acest model are un sistem de racire static, adica dezghetare automata insa agentul frigorific cu care functioneaza este foarte pur, respectiv izobutan R600a, ceea ce inseamna ca va face foarte putina gheta la congelator si ca are autonomie mare de functionare intr-un mediu foarte cald sau foarte rece, avand cea mai buna clasa de climatizare posibil a fi intalnita pentru aparatele frigorifice casnice, respectiv SN-T, subnormal-tropical, adica intre 8 si 46 de grade Celsius. 
Fata de o combina frigorifica de linie, in aceeasi plaja de pret, Gorenje Simplicity RK61FSY2B ofera utilizatorului un compartiment ce functioneaza la 0 grade Celsius, destinat alimentelor perisabile cum ar fi branzeturile, mezelurile sau pestele. In rest un volum mediu, recomandabil pentru familiile de 3 pana la maxim 4 persoane, cu volum de 227 litri la frigider si 97 la congelator.
Rafturile din frigider si sertarele din congelator sunt foarte bine realizate, robuste si care certifica oarecum numele si calitatea producatorului sloven de electrocasnice. Prin urmare Compara 360 recomanda acest model pentru cei interesati de o combina frigorifica care sa raceasca bine, sa fie pe culoarea neagra, sa fie silentioasa (doar 40dB(A)) si care sa aiba un foarte bun raport calitate pret. Pentru criterii detaliate privind modul de alegere a combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.
Advertisements

7 thoughts on “Gorenje Simplicity RK61FSY2B, combina frigorifica neagra

  1. L-am cumparat acum doua saptamani. arata foarte bine mai ales langa cuptorul tot de la Gorenje din aceeasi linie.

    Like

  2. Nu este No Frost este cu dezghetare automata. La acest volum recomandarea noastra este sa optati pentru acest tip de racire, No Frost-ul fiind recomandat capacitatilor mai mari.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s