Cuptor microunde rustic Daewoo Retro KOR-6LBRC

Desi sunt multe seturi de electrocasnice incorporabile cu design rustic, mai ales pe game cromatice pe culoarea crem, exista foarte putine cuptoare cu microunde cu acelasi design, care sa se potriveasca cu ele. Pentru cei care doresc sa opteze pentru electrocasnice incorporabile rustice culoarea crem avena, recomandarea noastra este sa asocieze acestui set cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, sa nu va asteptati la lucruri deosebite fata de alte cuptoare, el fiind undeva la un nivel mediu din acest punct de vedere, cu un volum de 20 de litri si 800W. Are functie presetata de decongelare si cam atat. 
Design-ul este punctul forte al cuptorului cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC si din fericire pentru producatorul coreean sunt foarte putine modele asemanatoare, deci are un fel de monopol. Un alt avantaj mare al acestuia este pretul foarte bun, in general design-ul rustic fiind mai scump, indiferent de electrocasnic. In concluzie Daewoo Retro KOR-6LBRC este alegerea optima pentru cei care cauta un cuptor cu microunde bun, cu design rustic pe culoarea crem avena.
Advertisements

3 thoughts on “Cuptor microunde rustic Daewoo Retro KOR-6LBRC

  1. De unde pot cumpara? nu gasesc in niciun magazin si niciun magazin nu vrea sa-mi faca comanda. Zic ca nu-l au la furnizor.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s