Preturi la eMAG-produse la un leu :)

Sunt iar “greseli” de pret la eMAG si sunt produse comercializate la un leu. Pana isi da seama si eMAG-ul de erori spor la cumparaturi. Sunt mai multe produse cu pret gresit. Mai bine de atat nici nu se putea….au si 12 rate fara dobanda pentru comenzile online in perioada aceasta.

Advertisements

9 thoughts on “Preturi la eMAG-produse la un leu :)

 1. Este deja a doua oara anul acesta cand eMAG, “greseste preturile”. practic e doar marketing. pierd o mie, doua mii de euro pe niste reduceri din acestea de 7 8 lei la produs si apoi toata lumea o sa stea la ei pe site sperand sa mai prinda alte erori. Daca le puneau preturile direct asa reduse venea Oficiul Concurentei peste ei si le inchidea afacerea.

  Like

 2. Nu inteleg care e problema ta, atata timp cat tot clientii au de castigat. Sa faca si ceilalti. Tu vezi Altex sau nesimtitii de la Flanco sa faca asa ceva?

  Like

 3. Pot sa faca si ceilalti, dar nu este corect. Chiar daca castiga clientul, cel mai mult are de castigat pana la urma emag-ul

  Like

 4. Este marketing….It's all about marketing si ceilalti nu stiu sa-l faca. prefera sa investeasca in campanii scumpe pe tv sau radio, unde se iau o multime de comisioane, pentru ca sunt bani multi in joc. Se dau cateva secunde, uneori nici macar in ore de varf si gata banii. Mai bine faci o astfel de campanie. De asta eMAG-ul sunt pe primul loc pentru ca fac lucrurile diferit fata de altii.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s