Cel mai bun kitchen machine-Bosch MUM44R1

Unul din cele mai bune raporturi calitate pret daca doriti cu kitchen machine care sa fie totodata foarte bun, sa amestece foarte bine inclusiv aluat si coca, de pana la 2kg, volumul in litri fiind de 3.6. Ceea ce este deosebit fata de majoritatea produselor de la producatorii concurenti este sistemul 3D de amestec, patentat de Bosch si care garanteaza o omogenizare perfecta inclusiv pentru o coca mai consistenta. Are din punct de vedere al accesoriilor batator de spuma, accesoriu de framantat si tel, fiind practic complet pentru un astfel de produs. 
Desi puterea nominala a motorului este relativ mica, 500W, randamentul este foarte bun, un lucru ce caracterizeaza in general producatorul german cunoscut pentru atentia pentru mediu si reducerea de resurse, motiv pentru care doresc in permanenta sa realizeze electrocasnice foarte economice, dar care sa fie demne de branding-ul Bosch din punct de vedere al calitatii. 
Pretul este unul bun si poate fi foarte bun, daca-l prindeti in promotie, Bosch MUM44R1 putand fi achizitionat in jurul a 550 de lei. Pretul lui normal este 700 de lei, insa in magazinelele online le puteti gasi destul de des in campanii promotionale. In concluzie recomandam  Bosch MUM44R1 ca fiind unul din cele mai bune kitchen machine raport calitate pret care poate fi gasit pe piata din tara noastra. Mai multe detalii privind diferentele dintre kitchen machine si mixerul cu bol puteti citi in articolul Diferente dintre mixerul cu bol si kitchen machine.
Advertisements

3 thoughts on “Cel mai bun kitchen machine-Bosch MUM44R1

  1. Este foarte bun. L-am cumparat de Craciun de la emag si sunt foarte multumita de modul in care face coca si pentru ca este silentios

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s