Horizon 32HL731H – Televizor alb de 81 centimetri

Televizoarele de culoare alba au aparut recent si pe piata din Romania, acestea incepand sa obtina simpatia din ce in ce mai mult si printre consumatorii romani.
Horizon este un brand nu foarte cunoscut dar cu produse in care prin pret se reflecta si calitatea lor. La astfel de televizoare nu platim brandul ci doar produsul in sine. 
Cu o rezolutie de tip HD, 1366 x 768 pixeli, televizorul se vede foarte bine deoarece are un contrast nativ de 4000:1 si un panou care poate ajunge pana la o frecventa de 100Hz. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, totusi, acesta pierde din luminozitate atunci cand privim dintr-un unghi nepotrivit.
Are player multimedia integrat, putand sa urmariti filme de un stick USB fara nici o problema. Puteti sa il folositi pe post de monitor la laptop sau calculator deoarece are intrare HDMI dar si intrare PC (D-sub 15 pini).
Boxele integraet, doua la numar, nu sunt foarte puternice, avand in total doar 12W. Totusi, sunetul se pastreaza clar, nu distorsioneaza.
Are Slot CI+ pentru cardul de la Digi sau UPC, dar, pe langa acest slot are si tunere digitale integrate, adica DVB-T si DVB-C.
Este un televizor bun pentru cei care cauta ceva diferit, ceva special, find de culoare alba. Pretul este rezonabil iar calitatea imaginii este buna.
Advertisements

One thought on “Horizon 32HL731H – Televizor alb de 81 centimetri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s