Horizon 32HL739H – Televizor 81 cm, HD, pret mic

Exista multe branduri producatoare despre care nimeni nu a auzit foarte multe. Horizon este unul dintre ele, totusi, chiar daca este un brand mai putin promovat este un brand de care nu ma feresc deoarece am avut ocazia sa testez cateva produse de ale lor si nu am fost dezamagit.
Modelul 32HL739H are un pret foarte bun pentru diagonala de 80 centimetri, are un design modern, cu o rama subtire, de maxim 1,5 centimetri, iar grosimea totala a televizorului nu depaseste 7 centimetri. 
Televizorul are tehnologii moderne incorporate, precum playerul multimedia integrat cu ajutorul caruia puteti sa redati filme, poze sau chiar muzica direct din televizorul cu ajutorul unui stick USB.
Modelul acesta este recomandat si pentru cei care se gandesc sa mobileze o pensiune, hotel, etc. deoarece in setarile acestuia regasim un mod foarte interesant, modul Hotel. Prin acest model puteti impune restrictii, precum restrictii de volum minim sau maxim, puteti programa alarme sau sa blocati accesul la setarile TV-ului.
Slotul CI+ este un avantaj pentru oricine, deoarece cu ajutorul unui card CI+ aveti posibilitatea sa renuntati la receiver, la cea de a doua telecomanda in plus si puteti urmari chiar si canalele HD fara prea multe batai de cap.
Cu un raport calitate – pret foarte bun, Horizon nu ma dezamageste nici de data aceasta.
Advertisements

One thought on “Horizon 32HL739H – Televizor 81 cm, HD, pret mic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s