Cea mai buna hota traditionala pentru recirculare – Arctic AH62

Hota standard Arctic AH62 este cea mai buna hota traditionala pe culoarea alba, pentru cei care doresc sa renunte la evacuarea catre exterior a aburului sau a mirosului. In general mare parte din hote sunt sau pot fi adaptate pentru recirculare, in cazul hotelor standard, daca exista grilajul in partea frontala, grilaj pe unde se intoarce aerului, in momentul in care hota este setata pentru recirculare. Comutatorul se afla pe motor si acesta muta practic orientarea evacuarii, de la zona de racord cu burlanul de evacuare, catre grilajul frontal al hoteli. Acesta este proiectat astfel incat sa protejeze, eventualul corp de mobila aflat deasupra hotei. Toate hotele vin accesorizate cu filtre de grasime. Acestea pot fi lavabile, situatie in care se spala sau acrilice, de hartie, care se inlocuiesc in general la trei luni, in situatii normale de utilizare.
In cazul in care utilizatorul doreste recirculare si aici vorbim strict ca acesta isi doreste o hota standard, accesibila la pret, recomandam sa se orienteze pentru o hota cu filtru acrilic.  Aceasta recomandare are la baza posibilitatea de a inlocui acest filtru acrilic cu un fitru mixt, de grasime si carbon. In momentul in care se opteaza pentru recirculare aveti nevoie de un filtru de miros care este de fapt un filtru de carbon. Pentru montarea acestuia aveti doua optiuni, ori cumparati din service-ul autorizat producatorului de hota filtrele ce se monteaza direct pe motor, cu mentiunea ca acestea pot ajunge pana la 50 la suta din valoarea hotei sau optati pentru filtre universale, care sunt ieftine, doar ca se monteaza oarecum artizanal. In situatia in care hota are fitru acrilic, situatie pe care o intalnim si in cazul Arctic AH62 se poate opta direct pentru un filtru universal mixt, se scoate filtru acrilic, care este doar de grasime si se pune in loc filtrul mixt. Si in aceasta situatie totul este ca la carte si nu mai aveti nevoie de niciun fel de artificiu pentru a va adapta hota pe recirculare. 
In ceea ce privesc caracterisiticile tehnice a hotei traditionale Arctic AH62 aceasta are o putere buna spre foarte buna de absortie, respectiv 450 de metri cubi si totodata este un raport foarte bun calitate pret. Hota are doua motoare. In cazul in care doriti sa o folositi pentru recirculare hota pierde din pucte pana la 30%, situatie valabila pentru orice hota care este trecuta de pe evacuare pe recirculare.Pentru criterii detaliate privind modul de alegere a hotei cititi articolul Criterii alegere hota. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

6 thoughts on “Cea mai buna hota traditionala pentru recirculare – Arctic AH62

  1. Se poate monta filtrul de carbon, in mod artizanal deasupra filtrului de aluminiu/metalic sau se poate cumpara de la service-ul autorizat un filtru dedicat modelului de hota pe care-l aveti.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s