Hota doua motoare Beko BH2X, o solutie optima

O optiune buna raport calitate pret, hota traditionala Beko BH2X poate fi alegerea potrivita pentru bucatariile de dimensiuni medii sau mici, cu o supraata de pana in 14 m2. Din punct de vedere a caracteristicilor tehnice, este un model decent, cu o putere de abosortie buna de 320 de metri cubi. 
Totodata filtrele de aluminiu scapa utilizatorul de plata ulterioara a consumabilellor, cum s-ar intrampla spre exemplu in cazul hotelor cu filtre acrilice, de hartie. Acest model se poate adapta si pentru recirculare, dar utilizatorul va pierde cca 30 la suta din puterea de absortie. Mai multe detalii privind recircularea si cum se poate face acest lucru puteti citi in articolul Criterii alegere hota
Cel mai important avantaj poate, este raportul foarte bun calitate pret al hotei traditionale Beko BH2X, iar daca ar fi sa-i gasim un minus am puncta inoxul care se intretine mai greu, acest lucru fiind valabil practic la toate modelele pe inox si faptul ca nu are perdea de abur, banda aceea din plastic sau sticla pe care o gasiti in general la hote, care sa protejeze butoanele. Are trei trepte de putere si cei 65 dB(A) claseaza Beko BH2X in categoria hotelor silentioase. 
In concluzie un raport foarte bun calitate pret, fara minusuri majore si cu un feedback pozitiv din partea utilizatorilor, hota traditionala Beko BH2X este o solutie optima, mai ales ca aceasta hota poate fi asociata atat aragazurilor Beko, cat si pachetelor de electrocasnice incorporabile, plita si cuptor ale producatorului turc, pachete pe care le puteti gasi in sectiunea Incorporabile a blogului nostru.
Advertisements

4 thoughts on “Hota doua motoare Beko BH2X, o solutie optima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s