Kenwood Prospero KM242 kitchen machine

Unul din modelele propuse de Kenwood pentru piata europeana, Prospero KM242 face parte de electrocasnicele pentru liniile in principal casnice pe care producatorul le are in gama. Nu este o gama premium, insa avand in vedere branding ul foarte bun si calitatea Kenwood, putem spune ca este un kitchen machine bun. Este bine accesorizat, se apropie de accesoriile si posibilitatile de preparare ale unui robot, insa principala sa menire este aceea de a amesteca si omogeniza, alimente, coca, etc. 
Puterea nominala a motorului este una mare, respectiv 900W, ceea ce inseamna ca  Kenwood Prospero KM242 nu va avea dificultati in a amesteca coca cu o consistenta mai mare si partea si mai buna este ca motoarele electrice Kenwood sunt renumite si pentru un foarte bun randament.
Volum mediu spre mare pentru recipientul de amestecare, care este realizat din inox, 4,6 litri, capacitate mare si pentru blender, cu mentiunea ca acesta este din plastic, cutite pentru feliere si maruntire foarte bine realizate, toate acestea fac din  Kenwood Prospero KM242 o alegere buna pentru cei care isi doresc un kitchen machine. Un alt avanta este dat de faptul ca are o protectie de plastic pentru bol, astfel incat acesta sa nu arunce in exterior ceea ce amesteca, ceea inseamna ca daca utilizatorul nu a ales corect spre exemplu treapta de amestecare corespunzatoare nivelului de consistenta a aluatului, acesta nu va avea surprize neplacute. Pentru mai multe detalii privind avantajele unui astfel de produs cititi articolul Diferenta intre mixerul cu bol si kitchen machine.
Advertisements

5 thoughts on “Kenwood Prospero KM242 kitchen machine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s