Cel mai bun aragaz latime 50 cm mixt, raport calitate pret Electrolux EKK52550OW

Asa cum am spus si in titlu, consideram aragazul pe culoarea alba Electrolux EKK52550OW cel mai bun raport calitate pret, pentru cei interesati de un aragaz mixt, plita pe gaz, cuptorul electric, la un buget de pana in 1300 de lei. De ce consideram acest model cea mai buna alegere pentru un aragaz pana in 1300 de lei? Principalul punct forte al acestui model este dat de cuptor, care este multifunctional, adica are convector. Acest lucru asigura o gatire uniforma si scapa utilizatorul de problema coacerii neuniforme. 
Un alt avantaj este dat de faptul ca acest cuptor consuma foarte putin, sub 1kW pe ora, adica undeva la 60 de bani pe ora. Un alt avantaj la aragazurile Electrolux este dat de calitatea tablei si a emailului cu care aceasta este vopsita electrostatic. Adica nu rugineste sau rugineste foarte greu, in situatii critice de umiditate. Bineinteles la banii acestia Electrolux EKK52550OW are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta gaz la plita, fiind practic un aragaz complet. Cuptorul are si grill, prezenta convectorului facand inutila functia de rotisor, deoarece temperatura este distribuita uniform. 
Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Tocmai din acest motiv nu mai gasiti rotisor in cazul aragazurilor, cu cuptor electric, atentie- cu convector. In concluzie consideram Electrolux EKK52550OW cea mai buna alegere pentru cei ce-si doresc un aragaz mixt cu latime de 50 cm si adancime de 60cm, pe culoarea alba. Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.
Advertisements

17 thoughts on “Cel mai bun aragaz latime 50 cm mixt, raport calitate pret Electrolux EKK52550OW

  1. De unde pot cumpara o usa daca s-a stricat? Exista vreun depozit la mana a doua cu piese pentru aragazuri Electrolux?

    Like

  2. Nu am crezut ca este o diferenta atat de mare de la un cuptor pe gaz la unul electric. Mi-am luat un aragaz mixt de la bosch si vreau sa spun ca nu se compara.

    Like

  3. Se poate ca in cazul unui aragaz cu cuptor electric sa nu porneasca convectorul? L-am luat recent si nu se invarte. Multumesc, Claudia

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s