LG 43UF6407 – Cel mai accesibil 4K UltraHD de la LG

Acest televizor iese in evidenta prin pretul foarte mic pentru rezolutia foarte buna pe care o ofera. Nu exista foarte multe televizoare 4K Ultra HD in aceasta zona de pret, totusi, consider LG una din cele mai bune variante pentru diagonala de 43″, adica 108 centimetri.

Rezolutia 4K UHD este recomandata celor care vizioneaza filme in caltiate foarte buna si pasionatilor de fotografie, in rest, pe cablu TV nu o sa observati o mare diferenta fata de un Full HD deoarece transmisia TV din tara noastra este de slaba calitate.

Acest televizor are player multimedia integrat, putand astfel sa redati filme, muzica si chiar si poze direct de pe un stick USB. Puteti urmari filmele sau serialele preferate descarcandu-le pe un stick apoi sa le redati prin intermediul televizorului. Acesta reuseste sa redea urmatoarele formate: DivX HD/ JPEG, JPS, MPO/ AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, RA, WMA
Este SmartTV, un smart destul de bine pus la punct, avand WebOS 2.0, a doua generatie, mult mai bine dezolvtata, mai fluida si cu mult mai multe aplicatii disponibile si pentru tara noastra. Pe LG o sa regasiti aplicatii precum Cinemagia, Seenow, AntenaPlay, etc.

Sta foarte bine pe sunet, are doua boxe a cate 10W fiecare, adica o putere totala de 20W, un lucru foarte bun este faptul ca are codec Dolby Digital si apt-X.
Partea de conectivitate este destul de bine dezvoltata, avand o intrare USB 2.0, doua de HDMI, o intrare component (Y,Pb,Pr) + Audi, iesire de casti, scart, iesire optica si slot pentru cardul CI+.

Tuner pentru satelit si cablu integrat, nemaivand nevoie de acele cutiute, receivere, pentru a receptiona semnalul digital. Televizorul stie sa decodeze singur semnalul digital atat SD cat si HD.

Un televizor foarte bun pentru cei care cauta ultima rezolutie disponibila, un smartTV bunicel si tunere digitale performante.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s