Cea mai buna hota incorporabila pana in 700 de lei Hansa OKP662GH

Consideram Hansa OKP662GH cea mai buna hota decorativa incorporabila din punct de vedere al raportului calitate pret pentru cei interesati de o hota pana in 700 de lei, care sa aiba o putere mare de absortie, filtre lavabile din aluminiu, sa fie silentioasa si in acelasi timp fiabila. Chiar daca toate aceste caracteristici par iluzorii in acest buget, Hansa OKP662GH tine sa ne contrazica, motiv pentru care o consideram cea mai buna alegere si o recomandam celor care au o bucatarie mare sau open space. 
Puterea de absortie de 550 m3 este suficienta inclusiv bucatariilor deschise, iar filtrul din aluminiu se spala si nu necesita inlocuire pe durata de viata a hotei, daca sunt respectat instructiunile  de curatare si intretinere. Ceea ce este diferit fata de majoritatea hotelor decorative de la producatori competitori pe acelasi segment de pret este dat de timmerul electronic care permite utilizatorului posibilitatea de a-si programa durata de functionare. 
Un alt avantaj al acestei hote este dat de nivelul mic de zgomot. Desi este o hota cu turbina si este puternica, nivelul de zgomot de 67 dB(A) pe cea mai mare treapta de evacuare o clasifica pe Hansa OKP662GH in categoria hotelor foarte silentioase. Acest model poate fi adaptat si pentru recirculare insa are nevoie de atasarea unui filtru de miros, filtru de carbon. Mai multe detalii in acest sens precum si criteriile complete de alegere a unei hote le puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila. In concluzie recomandam Hansa OKP662GH ca fiind cea mai buna optiune pentru o hota cu putere mare de absortie care sa fie usor de intretinut si in acelasi timp fiabila si silentioasa intr-un buget de 700 de lei. In situatia in care produsul se afla in campanie promotionala aceasta poate fi achizitionata la un pret 20 la suta mai putin. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

One thought on “Cea mai buna hota incorporabila pana in 700 de lei Hansa OKP662GH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s