Cea mai buna plita inductie/electrica Electrolux EHG6341FOK

Nu am pus intamplator acest titlu, Electrolux EHG6341FOK este de fapt o plita mixta cu doua zone electrice si doua zone pe inductie, ceea ce este din punctul nostru de vedere un compromis extraordinar. de ce spunem acest lucru?…pentru ca se intampla foarte rar sa prepari pe patru zone de incalzire, mai laes ca vorbim de o plita cu alimentare electrica care pe de o parte gateste mult mai repede fata de o plita pe gaz si pe de alta parte consumul este foarte ridicat daca se folosesc toate patru zonele, inclusiv pe inductie, unde vorbim de fapt de aceeasi putere nominala instalata, doar ca timpul se reduce cu 70%. 

Daca utilizatorul beneficiaza de o plita mixta asa cum este Electrolux EHG6341FOK poate avea in schimb avantajul ca, in situatia in care nu are vase care sa realizeze campul electromagnetic, poate folosi zonele cu incalzire electrica pe halogen. Intr-adevar dureaza mai mult dar se poate folosi de plita. Din acest motiv recomandam un astfel de model mixt, care este in primul rand practic si va scapa de situatii neplacute. In rest plita este realizata din material vitroceramic produs de Schott Ceran, cei mai buni in domeniu si are timmer electronic, ceea ce inseamna ca poate fi programata orice zona de incalzire si se opreste automat. 
In concluzie recomandam Electrolux EHG6341FOK pentru faptul ca in primul rand este o plita produsa de un producator renumit pentru fiabilitatea si calitatea produselor sale, pentru faptul ca ofera utilizatorului posibilitatea de a avea doua tipuri de incalzire si pentru un foarte bun raport calitate pret. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

5 thoughts on “Cea mai buna plita inductie/electrica Electrolux EHG6341FOK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s