Cel mai bun uscator de par raport calitate pret Remington D5220

Daca nu doriti un uscator de voiaj care sa fie mic si foarte compact, eventual pliabil, Remington D5220 este recomandarea noastra pentru cei ce au un buget de pana in 150 de lei. Putere mare, respectiv 2400 W, trei trepte de intensitate, functie aer rece dar mai ales un pert bun, corect din punctul nostru de vedere. Practic Remington D5220 nu are niciun minus, nu este nici foarte voluminos, avand o dimensiune normala pentru un uscator. 
Are concentrator de putere utile pentru persoanele cu parul lung si difuzor de par pentru utilizatorii care doresc volum pentru par. Functia ionica este si ea utila pentru ca nu electrizeaza firul de par. Firul este si el un aspect important avand in vedere ca foarte putine persoane au alimentare electrica in baie, la Remington D5220 acesta este foarte lung, de 1.8 metri.
Din acest motiv, consideram Remington D5220 optiunea cea mai buna raport calitate pret pentru un uscator bun, puternic care sa nu coste mult. Branding-ul este si el renumit, acest fapt fiind si el inca un argument pentru care Compara360 considera Remington D5220 cea mai buna alegere. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s