Cea mai buna plita incorporabila la 500 de lei Hansa BHGI63112028

Cea mai buna plita incorporabila pana in 500 de lei din punctul nostru de vedere este noul model a producatorului polonez de electrocasnice, Hansa BHGI63112028. Modelul vechi, Hansa BHGI62138  a avut un succes mare pe piata sud europeana si mai ales in Romania. Fiind o plita incorporabila pe inox practic fara niciun minus, ceea ce este extraordinar la acest model este un foarte bun raport calitate pret, Hansa BHGI63112028 fiind practic singura plita cu gratare din fonta si arzator Wok care sa coste 500 de lei, cel putin pe piata alba de electrocasnice din tara noastra.
Aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta pe gaz, bineinteles, altfel nu avea cum sa fie o recomandare :).Inoxul este bine polisat, nu lasa foarte multe amprente si finisajele de imbinare sunt bine realizate. Gratarele din fonta sunt si ele bine finisate, aceasta fiind putin poroasa si prin urmare mai putin casanta si mai usor de curatat. Gratarele sunt de fapt doua, ceea ce face facila spalarea inclusiv in chiuveta sau masina de spalat vase. 

In concluzie consideram Hansa BHGI63112028 cea mai buna alegere intr-un buget de 500 de lei, fiind practic primul model de plita incorporabila pe gaz pe care personal il recomand, asta daca ma uit la pret. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabile cititi articolul Criterii alegere plita incorporabilaAm realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

4 thoughts on “Cea mai buna plita incorporabila la 500 de lei Hansa BHGI63112028

  1. Nu exista riscul la aceasta plita sa se arda butoanele, daca sunt asa de apropiate de arzatoare? Nu este mai buna o plita cu butoanele in fata?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s