Cel mai bun cuptor incorporabil la 1000 de lei Whirlpool AKP 567/IX/0

Pentru cei ce au un buget de 1000 de lei pentru cuptorul incorporabil recomandarea noastra este modelul Whirlpool AKP 567/IX/0. Consideram ca este cea mai buna alegere pentru ca este un cuptor electric multifunctional, adica are sistem de convectie, ceea ce inseamna ca temperatura este distribuita uniform, tavile au glisiere, dar fara telescop, timmerul este electronic, fapt ce permite utilizatorului sa programeze cuptor si la sfarsitul programului acesta sa se opreasca automat.
Cele 9 functii sunt si ele suficiente pentru a prepara orice tip de reteta posibil a fi gatita la un cuptor electric, iar inoxul este bine polisat si tratat antiamprentare. Daca ar fi sa-i gasim un minus, acesta ar fi dat de cele doua straturi de geam, ceea ce inseamna ca nu este considerat sistem usa rece, 40 de grade maxim pe usa la cea mai ridicata temperatura in interiorul cuptorului si din acest motiv nu-l recomandam daca aveti copii mici prin locuinta, deoarece exista riscul unor arderi usoare accidentale.
Din punct de vedere al raportului calitate pret Whirlpool AKP 567/IX/0 este foarte bun, arata bine, are un design modern, este practic, dar fara prea multe fitze. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale unui cuptor incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

4 thoughts on “Cel mai bun cuptor incorporabil la 1000 de lei Whirlpool AKP 567/IX/0

  1. L-am cumparat acum o saptamana. inoxul se curata foarte usor, de fapt nu se murdareste deloc. De gatit nu prea am gatit, dar pot sa spun ca arata bine si este ieftin comparativ cu alte modele de cuptoare incorporabile

    Like

  2. Am gasit acest model pe site la emag la 1200 de lei. De unde pot sa-l cumpar la 1000 de lei, asas cum il recomandati?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s