Cel mai bun cuptor la 1800 de lei Bosch HBA42S350E

Pentru cei ce doresc un cuptor electric multifunctional foarte bun raport calitate pret si au un buget pana in 1800 de lei Bosch HBA42S350E este recomadarea noastra. Este un cuptor care are convector, adica temperatura este distribuita uniform in toata caviatatea cuptorului, are suporti telescopici pentru tavi, ceea ce ofera utilizatorului un plus de confort, iar cele 7 functii sunt suficiente pentru a prepara mare parte din retetele posibil a fi preparate intr-un cuptor electric. Putem spune ca este un cuptor complet, avand in vedere ca are si autocuratare, ce-i drept catalitica, autocuratare ce va genera anumite costuri de mentenanta pe durata de viata a cuptorului. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza

Timmerul electronic permite programarea cuptorului iar la sfarsitul programului acesta se opreste automat, inoxul exterior este foarte bine polisat, iar usa este “rece”, adica temperatura pe geamul exterior al acesteia nu va depasi 40 de grade Celsius, la o temperatura maxima de 230 de grade in interior. Acest lucru este util pentru a preveni arderi accidentale, mai ales daca aveti copii mici prin locuinta. 
In concluzie, cuptorul electric multifuntional Bosch HBA42S350E  este una din cele mai bune alegeri, cea mai buna consideram noi, care sa se incadreze intr-un buget de 1800 de lei, avand in vedere in primul rand ca este Bosch, ca gateste bine si ca ofera confort si este usor de utilizat. Mai multe informatii privind criteriile de alegere ale unui cuptor incorporabil puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

4 thoughts on “Cel mai bun cuptor la 1800 de lei Bosch HBA42S350E

  1. Nu, producatorul german de electrocasnice nu are in gama un cuptor incorporabil pe gaz, pentru ca in Europa apuseana, acolo unde este mare parte din piata pe care ei se axeaza, nu este cerere pentru astfel de produse.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s