Televizor Samsung 40J5200 – 101cm, Full HD, 2015

Chiar daca nu are un design spectaculos iar functile smart nu sunt cele mai dezvoltate, modelul 40J5200 este unul din cele mai cautate televizoare ale anului. Acest interes crescut pentru acest televizor este datorat catorva factori precum, rezolutia Full HD, pretul foarte bun si functile smart. Cand un televizor are cei trei factori precizati mai sus designul nu mai este asa de important.
Samsung este cel mai mare producator de televizoare si are cea mai mare cota de piata in Romania si nu doar la noi in tara. Modelul 40J5200 are o diagonala de 101 centimetri, avand o latime de 922.7 mm o inaltime de 530.7 mm si o grosime de 72 mm, aceste dimensiuni sunt fara cele doua picioruse. Daca montati piciorusele acesta ajunge la o inaltime de 554.2 mm si o grosimeĀ  de 170.3 mm, latime ramane aceasi.
Are o rezolutie Full HD, standardul pe care il gasim in ziua de astazi pe diagonala de 101 – 102 centimetri, acest lucru este unul bun deoarece o rezolutie mai mica ar fi observabila iar o rezolutie mai mare pe aceasta diagonala ar fi aproape inutila.
Este SmartTV dar nu va asteptati la prea multe facilitati si aplicatii, are Wi-Fi integrat deci se poate conecta la interenet wireless. Navigarea pe browser este acceptabila, aceasta devina mai placuta atunci cand ii atasaezi o tastatura.
Imaginea este buna pentru aceasta gama de produs, facand un raport intre ce ofera concurenta si acest model putem spune ca se claseaza printre primele modele.
Playerul multimedia este foarte bine pus la punct suporta fisiere DTS, MKV, si nu are probleme cu de alte formate.
Avand in vedere cei trei factori de mai sus, adica rezolutia Full HD, pretul foarte bun si functile smart, acest model este o investite buna si pe termen lung.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s