Cel mai bun frigider la 1600 de lei Samsung RT32FARADSP

Primul frigider No Frost pe care-l recomand la un pret accesibil este Samsung RT32FARADSP. Acest lucru nu este intamplator, Samsung RT32FARADSP fiind primul frigider daca ar fi sa le punem in ordinea crescatoare a preturilor, care sa aiba compresor inverter. Compresorul reprezinta cel mai important subansamblu al unui aparat frigorific si influienteaza direct cat de bine raceste si se comporta in timp un frigider. 
Tehnologia inverter este cea mai buna si cea mai fiabila de pe piata si faptul ca se gaseste la un pret accesibil ma face sa recomand Samsung RT32FARADSP. Mai multe informatii privind tehnologia inverter puteti citi in articolul Criterii alegere frigider.
Revenind la frigiderul full no frost Samsung RT32FARADSP acesta este recomandat familiilor de 2-3 persoane, volumul fiind mediu, 250 de litri la frigider, 72 de litri la congelator. Un alt avantaj al frigiderului Samsung RT32FARADSP este dat de exterior. Usa este tratata antiamprenta si imita foarte bine inoxul. Design-ul modern contribuie si el la faptul ca recomandam Samsung RT32FARADSP ca fiind cea mai buna alegere pentru un frigider intr-un buget de 1600 de lei. 
Cel mai bun agent frigorific, izobutan R600a, performante tehnice foarte bune, cea mai buna clasa de climatizare posibil a fi intalnita pe un aparat frigorific casnic, respectiv SN-T. In concluzie Samsung RT32FARADSP este recomandarea noastra pentru un frigider performant, insa cu mentiunea ca se recomanda familiilor de pana la 3 persoane inclusiv, avand in vedere volumul mediu.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.
Advertisements

One thought on “Cel mai bun frigider la 1600 de lei Samsung RT32FARADSP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s