Cel mai bun frigider la 1900 de lei Samsung RT38FDAADSP

Recomandarea noastra pentru cel mai bun frigider raport calitate pret intr-un buget de 1900 de lei este Samsung RT38FDAADSP. Asa cum ne-a obsnuit, producatorul coreean de electrocasnice echipeaza aparatele frigorifice destinate pietei europene cu compresoare inverter, acesta fiind si primul motiv pentru care va recomandam un astfel de aparat. Lucrul mecanic in interiorul compresorului se face prin camp electromagnetic, practic fara frecare mecanica si prin urmare fara uzuri. 
Este practic un subansamblu care este indestructibil, singurul lucru care l-ar putea defecta partial, si aici ma refer la sigurante ar fi un soc de tensiune electrica. Tocmai din acest motiv Samsung ofera 10 ani de garantie pentru compresor, Mai multe informatii legate de performantele acestui compresor le puteti citi in articolul Criterii alegere frigider.

Un alt motiv pentru care va recomandam Samsung RT38FDAADSP este dat de un volum mediu spre mare, recomandabil unei familii de 4-5 persoane, acesta avand un volum de 300 de litri la frigider si 90 la congelator. Sistemul de racire este bineinteles No Frost, sistem recomandabil deja la un astfel de volum si este Air multi Flow, adica curentii de aer sunt directionati radiar. Cea mai buna clasa de climatizare, capacitate buna de congelare si faptul ca are electrovalva, contribuie si ele in decizia noastra de a considera Samsung RT38FDAADSP, drept cea mai buna alegere in acest buget. 
Exteriorul este si el foarte bine finisat, usa avand tratament antiamprenta si imitand foarte bine inoxul. Pentru cei interesati si de dispensor de apa exista si varianta aceasta. Design modern, perfect pentru o bucatarie din aceeasi linie, fara manere, foarte ergonomic si simplist. Tehnologie moderna de racire, compartiment de 0 grade la frigider, pentru alimente usor perisabile cum ar fi mezelurile sau branzeturile, cu un nivel de zgomot foarte redus, Samsung RT38FDAADSP este alegerea cea mai buna raport calitate pret, intr-un buget de 1900 de lei. Cu o latime si inaltime mai mare decat  Samsung RT32FARADSP, frigiderul recomandat in limita a 1600 de lei, Samsung RT38FDAADSP are un volum mult mai mare si permite utilizatorului sa-si seteze temperatura atat la frigider cat si la congelator, modelul avand si electrovalva.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s