Cel mai bun frigider la 2300 de lei Hotpoint ENXTY19222XFW

Recomandam pentru un frigider care sa se incadreze intr-un buget de 2300 de lei, frigiderul full No Frost Hotpoint ENXTY19222XFW. Prima caracteristica ce ne determina sa fie recomandarea noastra este data de raportul foarte bun calitate pret. Avand un volum foarte mare de 350 de litri la frigider si 100 de litri la congelator, acest frigider are o capacitate buna de congelare, respectiv 5kg/24 ore si cea mai buna clasa de climatizare, respectiv SN-T. Acesti doi indicatori reflecata practic performantele frigorifice ale unui aparat frigorific, mai multe detalii in acest sens puteti citi in articolul Criterii alegere frigider.
Alte caracterisiti ale frigiderului Hotpoint ENXTY19222XFW care-l recomanda, sunt date pe de o parte de o foarte buna compartimentare la frigider, cu compartiment de 0 grade Celsius pentru alimente perisabile, cum ar fi pestele, mezelurile sau branzeturile precum si faptul ca frigiderul permite foarte multe posibilitati de reglare pe inaltime a rafturilor. 
Exteriorul este din inox, mai exact usa, un inox de foarte buna calitate, tratat antiamprenta, un plus de confort pentru utilizator. Usa are in compozie si metal ceea ce inseamna ca se pot atasa inclusiv magneti, pentru cei ce-si doresc acest lucru. Autonomie relativ mica fara energie electrica, de doar 12 ore acest lucru fiind datorat si de volumul mare, insa un nivel de zgomot foarte mic, mai ales pentru un aparat cu sistem dinamic de racire. 
Avand o instalatie frigorifica foarte buna, pentru care utilizatorul ofera 5 ani garantie, la tot produsul, compresor cu electrovalva, ceea ce inseamna ca se poate seta temperatura electronic atat la frigider cat si la congelator, volum mare, recomandat pentru familii de pana la 5-6 persoane si un design modern, Hotpoint ENXTY19222XFW este din punctul nostru de vedere cel mai bun frigider pe care-l puteti achizitiona intr-un buget de 2300 de lei.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s