Cel mai bun televizor la 1100 lei Samsung 32J5000

Ce optiune mai buna pentru un televizor daca nu Samsung? Iar daca este la un pret accesibil, cu atat mai bine!

Samsung 32J5000 va ofera o rezolutie Full HD pe un ecran cu o diagonala de 81 centimetri, un panou care reda imaginile clar, culorile naturale si placute. Cu o frecventa de 100Hz si un PQI de 200 puncte, acesta este una din cele mai bune alegeri in bugetul de 1100 lei.

Faptul ca are player multimedia integrat este un mare avantaj deoarece puteti sa urmariti filme, poze sau chiar sa ascultati muzica direct din televizor cu ajutorul unui stick USB. Daca am amintit de muzica, trebuie sa spunem si de cele doua boxe integrate de cate 5W fiecare, adica 10W, un sunet mediu dar clar, mai ales ca avem parte de sunet Dolby. Are codecrui DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Conectivitatea este dezvoltata, avand doua porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o iesire audio optica digitala, SCART si chiar si slot CI+ pentru cardul CI+. Tunere digitale DVB-T si DVB-C, putand sa receptionati televiziunea digitala.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui televizor bun, care sa il aveti si peste ani, nu doriti sa cheltuit foarte mult dar totusi doriti calitate,  Samsung 32J5000 este algerea cea mai buna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s