Cel mai bun televizor la 800 de lei Horizon 32HL739H

Horizon 32HL739H este unul din cele mai bune televizoare pe care le puteti achizitiona in jurul sumei de 800 de lei.

Acest televizor a obtinut titlul de cel mai bun dupa ce am analizat mai multe televizoare intre 799 si 850 de lei, am tinut cont de imagine, diagonala, fiabilitate si sunet.

Are o diagonala de 81 centimetri, cea mai mare diagonala pe care o puteti gasi in acest buget. Rezolutia este HD, 1366 x 768 pixeli, iar rata de refresh este de 100Hz. Imaginea este clara, redarea culorilor este surprinzator de buna, culorile find destul de aproape de realitate. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, cu toate ca real acesta are mai putin.

Din punct de vedere al sunetului are doua boxe integrate a cate 6W fiecare, adica 12W RMS. Nu este foarte puternic dar nu are acel gajait pe care il auzim la televizoarele ieftine.

Are tunere digitale, DVB-T si DVB-C, iar pe langa aceste tunere aveti si slot pentru cardul CI+, un mare avantaj deoarece puteti urmari posturile HD, care va ofera o claritate mai buna.

Horizon este un brand romanesc, fabricat in turcia in aceasi fabrica cu Toshiba si Philips. Acesta ofera mult mai multa calitate fata de alte branduri chinezesti sau autohtone, si are o redarea a culorilor mult mai buna decat Toshiba.

Acest model este disponibil si pe culoarea alba dar pretul poate sa difere. Horizon 32HL731H

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s