Cea mai buna combina No frost la 2500 de lei Samsung RB37J5220SA

Daca in bugetul de 2000 de lei va recomandam drept cea mai buna alegere raport calitate pret, Samsung RB31FERDNSA, intr-un buget de 2500 va recomand tot un Samsung si anume combina frigorifica full No Frost Samsung RB37J5220SA. Ceea ce este diferit intre cele doua modele este dat in primul rand de un volum mai generos, un mare atu pentru Samsung RB37J5220SA, aceasta din urma avand 370 de litri, comparativ cu 310 litri. Cei 370 de litri, dintre care 270 doar la frigider incadreaza Samsuns in categoria combinelor frigorifice cu volum mediu spruscae mare, recomandabil familiilor cu 4 pana la 5 persoane, 
Un alt avantaj fata de Samsung RB31FERDNSA este dat de faptul ca are in compartimentul frigider un sertar care functioneaza independent fata de restul cavitatii, un sertar de 0 grade Celsius recomandat pentru faptul ca la aceasta temperatura se pastreaza mult mai bine carnea cruda, pestele precum si alte alimente mai usor perisabile cu m ar fi branzeturile si mezelurile. 
Si daca punem langa si faptul ca in general aceste tipuri de alimente au si un miros mai pregnant, ne dam seama de impotanta si utilitatea acestui sertar. Desi Samsung RB37J5220SA face parte dintr-o gama mai noua de electrocasnice, respectiv gama J, dupa cum se poate observa si din codul de produs, ambele combine functioneaza cu acelasi tip de compresor inverter, despre care am spus ca utilizeaza cea mai perfomanta tehnologie, motiv pentru care este foarte fiabil, silentios si economic. Avand o clasa de climatizare foarte buna, de fapt cea mai buna pentru aparatele frigorifice casnice SN-T si o capacitate de congelare de 12kg/24h rezulta faptul ca Samsung RB37J5220SA raceste foarte bine in acelasi timp foarte repede. Mai multe informatii privind importanta clasei de climatizare pentru si criteriile complete de alegere a combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.
Samsung RB37J5220SA are compresor cu electrovalva, ceea ce inseamna ca permite utilizatorului sa-si seteze temperatura atat la frigider cat si la congelator, are posibilitatea a alege functia de racire rapida sau congelare rapida, in momentul in care alimenteaza brusc cu o cantitate de alimente unul din compartimente. Aceasta setare se face de pe panoul de control amplasat de usa, un panou care este touch control. Totusi, daca doriti sa economisiti bani puteti opta si pentru un model care are aceleasi caracteristici doar ca nu are panou LED pe usa ci este amplasat in partea de sus, dupa ce deschideti  usa la frigider, modelul de combina despre care vorbesc fiind Samsung RB37J5010SA
Aceasta din urma beneficiaza de aceeasi tehnologie, acelasi volum total, acelasi sistem de full No Frost folosit de Samsung pe toata gama de aparate frigorifice si are un pret mai bun cu 200-300 de lei, in functie de momentul in care-l cumparati, mai exact daca-l prindeti sau nu intr-o campanie promotionala. In general atat Samsung RB37J5220SA cat si Samsung RB37J5010SA pot fi cumparate la un pret mai mic fata de cel mentionat in titlu, insa trebuie sa cautati cel mai bun pret, in general in mediu online fiind mai ieftin. La urma urmei si magazinele clasice de electrocasnice au si ele site-uri, ceea ce face mult mai facila comparatia de pret.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica.
Advertisements

4 thoughts on “Cea mai buna combina No frost la 2500 de lei Samsung RB37J5220SA

  1. Toate combinele vin cu deschidere de la stanga spre dreapta. La aceasta combina se pot inversa in schimb usile, cu conditia sa contactati service-ul pentru a nu risca pierderea garantiei.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s