Cel mai bun televizor la 1400 de lei Sony 32R500C

Cand vine vorba de alegerea unui televizor, trebuies sa luam multe in calcul. Factorii cei mai importanti sunt imaginea, functiile si bugetul. Sony este unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de televizoare, compania Japoneza impresioneaza si revolutioneaza piata televizoarelor de la an la an.

Cel mai bun televizor intr-un buget de 1400 de lei

Modelul 32R500C este un entry level, astfel, nu are foarte multe optiuni si tehnologii integrate. Acest model este in opinia noastra, cea mai buna alegere pe care o puteti lua daca aveti un buget maxim de 1400 de lei. In alegerea lui am tinut cont de pret, diagonala, functii, imagine, design si durabilitate.

Diagonala de 80 centimetri

Diagonala este de 80 centimetri, cu un design simplu dar modern, find foarte subtire, acesta nu are o grosime mai mare de 6,5 centimetri, iar rama care il inconjoara este din plastic de calitate, panoul find foarte bine sustinut. Constructia si finisajele sunt bine realizate, am putea spune ca are un design premium, asa cum ne-a obisnuit Sony. Suportul de masa este tot din plastic de culoare argintie.

Televizor cu imagine clara

Cel mai mare avantaj pe care il are Sony este felul in care reda imaginea. Chiar daca are un ecran cu o rezolutie HD, acesta reda imaginile cu o naturalete cu mult peste adversarii sai din aceasi gama de pret si diagonala. Imaginile sunt suficient de luminoase cat sa nu oboseasca ochiul, culorile sunt redate corect datorita mini-procesorului Advanced Contrast Enhancer.

Televizor SmartTV

Nu va bazati pe functile Smart, acesta, din pacate este destul de slab din acest punct de vedere, aplicatile avand uneori lag, iar lipsa browserului este cel mai mare minus. Functile Smart de baza ale acestui televizor sunt YouTube, Cast, ScreenMirroring si OperaTV Store. Conexiunea la internet se realizeaza prin Wi-FI sau cablu RJ-45.

Posturi TV Digitale

Televizorul suporta canale digitale, avand tunere integrate DVB-T si DVB-C, pe langa acestea, mai aveti la dispozitie si slotul pentru cardul CI+ de la DIGI sau UPC.

Conectivitate

Conectivitatea este bine pusa la punct, acesta avand  doua porturi HDMI, o intrare SCART RGB, o intrare component, doua intrari USB 2.0, o iesire audio optic.

Sunetul televizorului

Partea de sunet este bunicica, avand doua boxe a cate 5W fiecare, adica 10W RMS. Suficient cat sa faceti atmosfera sau sa ascultati muzica de pe YouTube.

Player Multimedia

Playerul Multimedia integrat stie sa citeasca marea majoritate a formatelor video si audio, inclusiv DTS, MKV, etc.

Dimensiuni

Dimensiunile televizorului sunt: 73,8 centimetri inaltime x 44,1 centimetri latime si 6.5 centimetri grosime. Greutatea televizorului este de 6,3 KG.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s