Cel mai bun congelator la 800 de lei Star-Light CF-157AP

Din categoria celor mai bune produse raport calitate pret, intr-un buget de 800 de lei, va recomandam congelatorul  Star-Light CF-157AP. Desi este produs in China si multi ar fi reticienti in acest sens, exista foarte multe exceptii in ceea ce priveste fiabiliatea produselor, cum ar fi LG, Apple, Samsung si chiar Star-Light. Multi nici nu au auzit foarte multe de acest brand. Ce putem sa va zicem in acest sens se faptul ca Star-Light este un brand propriu al eMAG. Desi se adreseaza in principal segmentului entry level al pietei, produsele pe care pana acum le-au adus pe piata, din care as mentiona masinile de tocat, stoarcatoarele cu centrifugare si cele prin presare, toate au primit un feedback bun din partea clientilor. 
Asa ca putem spune ca nu sunt “chinezarii” si daca ar fi sa optez pentru un congelator intr-un buget de 800 de lei, as alege fara niciun dubiu Star-Light. Un raport foarte bun capacitate pret, cele 5 sertare avand un volum de 160 de litri, Capacitatea de congelare este buna, 10kg/24 de ore fiind o cifra buna pentru un congelator, daca ar fi sa mentionam un minus ar fi clasa de climatizare N-ST, ceea ce inseamna ca nu va functiona foarte bine daca in incapere este foarte frig sau foarte cald, aici referindu-ma la temperaturi de 8-12 grade Celsius, respectiv 36-42 grade Celsius.
Trebuie sa va asteptati la un consum mic, in jur de 230 de kW pe an, ceea ce ar insemna ca si cost anual in jur de 70 de lei. Este silentios si majoritatea clientilor care au dat review-uri pe site-ul eMAG dar si pe forumuri si chiar pe blogurile pe care noi le gestionam sunt multumiti de produs. Pare a fi un congelator fiabil, un bun raport calitate pret foarte bun si din punctul nostru de vedere este cel mai bun raport calitate pret intr-un buget de 800 de lei.
Advertisements

2 thoughts on “Cel mai bun congelator la 800 de lei Star-Light CF-157AP

  1. L-am cumparat in decembrie si pot sa spun ca e ok, putin cam zgomotos dar pastreaza carnea bine congelata. Sertarele sunt robuste.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s