Buy Back Apple la eMAG

La eMAG ai de acum buy back la telefoanele Apple. Daca iti doresti un iPhone sau o tableta Apple iti poti folosi tableta veche sau telefonul pentru a amortiza o parte din valoarea produsului. Cum functioneaza pe scurt aceasta campanie:

1. Te duci cu telefonul sau tableta veche intr-unul din showroom-urile din Bucuresti-Crangasi, Constanta, Iasi sau Cluj-Napoca. Conditia este ca telefonul sau tableta ta sa fie functionala. Nu este nevoie ca telefonul sau tableta ta sa fie neaparat Apple.
2.Unul din consultantii eMAG va evalua produsul tau.
3.In urma evaluarii primesti un voucher pe care-l poti folosi la achizitionarea unui nou Iphone sau a unei tablete Apple. 
4. Iti alegi un nou produs Apple- telefon, tableta, laptop.
5.Platesti doar diferenta si poti face de mai multe ori aceasta operatiune.
Mai multe detalii in conditiile de desfasurare a campaniei, pe care o puteti gasi mai jos sau pe site-ul eMAG.
Programul “eMAG Buy Back Mobile”
Te invităm să scapi de un telefon sau de o tableta folosită și să îți cumperi un telefon, o tabletă sau un laptop nou prin programul “eMAG Buy Back Mobile” denumit în continuare “Programul”.

Prin intermediul acestui Program, poți aduce un produs vechi, dar funcțional, care face parte din categoriile telefoane mobile și tablete, și să profiți de suma acordată în urma evaluării acestuia pentru a completa costul unui produs nou din categoriile telefoane mobile, tablete și laptopuri din gama Apple. Tot ce trebuie să faci este să ajungi într-unul din showroom-urile eMAG din București (Crângași), Constanța, Cluj sau Iași. Acolo, după evaluarea produsului vechi, efectuată cu ajutorul unei aplicații de către consultantul dedicat din showroom, primești un voucher cu care poți să achiziționezi pe loc un produs nou din categoriile menționate mai sus, respectiv telefoane mobile, tablete și laptopuri din gama Apple.

Articolul 1. Organizatorul Programului

Art. 1.1. Programul este inițiat de S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A., cu sediul în București, Șoseaua Virtuții nr. 148, sector 6, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/372/2002 CUI RO 14399840, operator de date cu caracter personal, înregistrat sub numărul 6606.

În continuare, S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. va fi denumită “Organizator”.
Art. 1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Programului cu obligația de a anunța potențialii clienți în prealabil.
Art. 2. Aria de desfășurare

Art. 2.1. Programul se va desfășura pe teritoriul României, în perioada 24 octombrie – 14 noiembrie 2016, în showroom-urile eMAG din București (Crângași), Iași, Constanța și Cluj, pentru produsele vechi și funcționale ce se încadrează în categoria telefoane mobile și tablete, achiziționate din magazinul online sau din showroom-urile eMAG, precum și din alte magazine de specialitate, fiind denumite în continuare „Produsul”. Exceptie fac telefoanele mobile și tabletele care nu sunt în stare de funcționare în momentul prezentării la showroom pentru a beneficia de acest Program, precum și cele care sunt replici fidele, produse copii ale brandurilor consacrate sau telefoanele mobile blocate în rețea.

Articolul 3. Produse eligibile a participa la Program
Art. 3.1. Produse eligibile a participa la Program: telefoane mobile sau tablete vechi, dar în stare de funcționare. Acestea trebuie aduse de către client la unul din showroom-urile eMAG din București (Crângași), Iași, Constanța, Cluj. Excepție fac produsele vechi care nu funcționează, telefoanele mobile blocate în rețea, precum și produse copii ale brandurilor consacrate.

Art. 3.2. Dacă un client se prezintă cu mai multe produse, acestea se evaluează individual și se emite câte un voucher pentru fiecare produs. Voucherele se vor folosi pentru tranzacții separate, fiecare voucher pentru câte o comandă nouă. Nu se pot cumula mai multe vouchere pentru o singură comandă.

Articolul 4. Drepturi și condiţiile de participare
Art. 4.1. Pot participa la Program persoanele fizice denumite în continuare “Client”, care au împlinit vârsta de 18 (optsprezece) ani la data prezentării în showroom pentru evaluarea produsului.

Art 4.2. Pentru a putea finaliza aceasta tranzacție, Clientul trebuie să prezinte un act de identitate valabil.

Articolul 5. Descrierea Programului

Pentru a se înscrie în Program:
 Clientul trebuie să se prezinte intr-unul showroom-urile din Bucuresti (Crangasi), Iasi, Constanta, Cluj cu un Produs.
 Personalul eMAG din showroom va evalua Produsul cu ajutorul unei aplicatii și îi va comunica prețul în lei cu care eMAG îl poate achiziționa, respectiv valoarea voucherului în lei pe care îl poate oferi Clientului în schimbul Produsului. Astfel, contravaloarea Produsului se va deconta pe baza unui voucher cu valoare exprimata în lei ce se emite pe loc și apare pe factura nouă ca voucher.
Clientul trebuie să utilizeze pe loc voucherul emis în showroom, pentru achizitia unui produs nou (exclus resigilate) de la eMAG, din categoria telefoane mobile, tablete și laptopuri. Produsul, odată predat de către Client către eMAG și semnat contractul de vânzare-cumpărare, nu poate fi înapoiat ulterior de către eMAG prin solicitare de anulare a tranzacției de către Client.
În situatia în care Clientul returnează produsul nou achiziționat prin Program utilizând serviciul Retur în 30 de zile, Clientul va primi înapoi, după stornare, suma corespunzătoare achizitiei produsului nou, mai putin valoarea voucherului primit pentru Produs după evaluarea acestuia. Voucherul va putea fi reactivat pentru o nouă achiziție din aceleași categorii mentionate în articolul 3.1. Voucherul reactivat va putea fi utilizat în aceleași condiții ca și voucherul emis initial, și anume pe loc, într-unul din showroom-urile participante. Voucherul nu va putea fi preschimbat în bani. Valoarea voucherului primit prin sistemul Buy-Back este cu TVA inclus.
Organizatorul presupune că fiecare client care participa la Program deține cu titlu legal Produsul cu care participă la Program, mai exact că fiecare client este proprietarul de drept al Produsului pe care îl predă în showroom-urile participante la Program. Organizatorul nu are obligația de a verifica și de a certifica dreptul clientului asupra produsului predat în cadrul Programului, întreaga responsabilitate în acest sens aparținând clientului.

Articolul 6. Forţa majoră. Caz fortuit

Art. 6.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-și îndeplini obligațiile asumate prin regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevăzut și nici împiedicat de către Organizator.
Art. 6.2. Dacă o situaţie de forță majoră sau caz fortuit împiedică sau întârzie total sau parțial executarea regulamentului și continuarea Programului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Codul Civil. Organizatorul, dacă invocă forța majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice participanților la Program cazul existent în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la apariția cazului de forţă majoră sau caz fortuit.

Articolul 7. Litigii
Art. 7.1. Orice reclamație având ca obiect Programul poate fi adresată în scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest regulament sau trimisă pe e-mail la info@emag.ro în termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.
Art. 7.2. Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator și participanții la Program se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.
Articolul 8. Întreruperea Programului
Art. 8.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Programul oricând pe parcursul desfășurării acestuia, cu informarea prealabilă a potențialilor clienți prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, semnalizare în showroom-uri).

Art. 8.2. În situația în care Programul va înceta, din orice motiv, Organizatorul va acorda beneficiile Clienților participanți la Program până la data încetarii, în conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Articolul 9. Protecția datelor personale

Art. 9.1. Participarea la acest Program confirmă acceptarea necondiționata a fiecărui Client că datele sale cu caracter personal să fie procesate de către Organizator în scopul îndeplinirii de către acesta a obligațiilor asumate în acest Program.
Art. 9.2. Participanților la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor și dreptul la opoziție.
Art. 9.3. Dacă participantii nu solicită în scris altfel, aceștia sunt de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale de către Organizator în modul expus în paragraful anterior.
Art. 9.4. Participanții își pot retrage oricând acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricărei informații sau corespondență, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, transmisă la adresa expediată pe adresa Dante International SA, Șos. București Nord nr. 15-23, Swan Office Park, Windsor Building, et. 5, Voluntari, Județul Ilfov.

Articolul 10 – Alte mențiuni

Art. 10.1. Regulamentul aferent Programului este afișat și disponibil gratuit pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa http://www.emag.ro pe toată perioada de desfășurare a acestuia.

Art. 10.2. Participarea la Program echivalează cu cunoașterea și acceptarea integrală și necondiționată de către orice Client a prevederilor și aplicării prezentului regulament.
Advertisements

One thought on “Buy Back Apple la eMAG

  1. Pot aduce orice telefon, chiar si Samsung? Stiu ca este principalul concurent si pare oarecum ciudat ca Apple sa plateasca un telefon Samsung?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s