Samsung CRB37J5800/EF – noua gama Samsung

Noua gama de combine frigorifice a producatorului coreean Samsung vine sa seteze noi standarde privind calitatea si performantele raportate la pret, in cazul combinelor frigorifice full no frost de pe piata europeana. Fabricate in Coreea sau Polonia, aceste combine beneficiaza de compresoare coreene Samsung, compresoare ce ating performante de invidiat. Cea mai buna clasa de climatizare pentru aparatele frigorifice casnice, respectiv SubNormal-Tropical, prescurtat SN-T si capacitati de congelare de 12kg/24h, capacitati ce dovedesc puterea frigorifica a instalatiei compresor cu electrovalva. Electrovalva permite setarea independenta inclusiv a temperaturii de la congelator, intre -18 si -26 de grade Celsius, in functie de necesitatile utilizatorului. Spre exemplu in cazul in care acesta incarca excesiv congelatorul o singura data este nevoie de o congelare rapida, in profunzime, iar Samsung CRB37J5800/EF beneficiaza de aceasta functie. 

Temperatura la compartimentul frigider este si ea reglabila intre 2 si 8 grade Celsius, cu mentiunea ca exista un compartiment special de 0 grade Celsius, compartiment ce functioneaza independent de restul frigiderului si care are menirea de a pastra in conditii optime alimentele usor perisabile, cum ar fi mezelurile, branzeturile, pestele, in general alimente cu un miros puternic, specific. Izolarea acestora contribuie si din acest punct de vedere. Totusi Samsung CRB37J5800/EF permite setarea gradului de umiditate atat in cazul acestui compartiment cat si a compartimentului de legume fructe, pozitionat sub compartimentul de 0 grade Celsius.

Finisajul este impecabil, imita perfect inoxul, este tratat antiamprentare si urmareste o linie de design moderna, cu manere incastrate in usi, un aspect ergonomic, un argument in plus pentru care combina frigorifica full No Frost Samsung CRB37J5800/EF sa se incadreze perfect in contextul unei bucatarii moderne. Tot in acest sens mentionam si panoul electronic de control- touch care este si el foarte elegant incorporat.  Compresorul este inverter si este controlat electronic. Acesta, pe langa performantele frigotehnice mai sus mentionate, se evidentiaza si prin faptul ca are un consum redus de energie, este foarte silentios, cei 38 dB(A), clasificand  Samsung CRB37J5800/EF in categoria combinelor foarte silentioase, nivelul de zgomot la aparatele frigorifice no frost variind intre 37 si 46dB(A). 

Desi vorbim de o combina frigorifica din segmentul middle spre premium, pretul este unul foarte competitiv, asta daca punem in balanta performantele mai sus prezentate la care am mai adauga un volum generos de 100 de litri la congelator si 360 de litri la frigider. O combina frigorifica perfecta, ireprosabila, la un pret foarte bun, daca este sa comparam cu performantele si nu in ultimul rand cu branding-ul Samsung, brand renumit in ceea ce privesc aparatele frigorifice casnice, in special in tarile asiatice si Statele Unite. O data cu lansarea acestei noi game Samsung va deveni un jucator si mai important pe piata aparatelor frigorifice casnice, acest lucru fiind posibil datorita preturilor competitive si a calitatii produselor sale. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice, va recomandam articolul Criterii alegere combina frigorifica.
Advertisements

6 thoughts on “Samsung CRB37J5800/EF – noua gama Samsung

  1. Se poate lipi de perete. Aceasta combina frigorifica de la Samsung este capsulata si nu mai are nevoie de spatiu suplimentar de racire in spate.

    Like

  2. Am o combina frigorifica asemanatoare tot de la Samsung si se incalzeste pe laterale, in exterior. Este vreo problema? Sa sun la service?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s