Spargeti pusculita…BLACK FRIDAY 2016

Mai sunt cateva ore pana cand incepe Black Friday la eMAG. S-au anuntat peste un milion de produse ce vor fi la promotie si reduceri de 35 de milioane de lei. eMAG ne promite transparenta totala cu privire la stocurile pentru cele mai HOT produse astfel incat sa se evite discutiile si sa nu mai existe preconceptii cu privire la acest eveniment pe care unii competitori incearca sa-l discrediteze prin Black Friday-uri ce incep joia si dureaza o luna sau 3 saptamani. Conceptul de Black Friday trebuie sa fie asociat si sa ramana la fel ca in State, drept ziua cu cele mai mari reduceri din an, o zi pentru a face clientii fericiti. Iar eMAG ne promite acest lucru maine. 

Deja s-au facut publice primele oferte, respectiv Laptop HP 250 G4 care va avea pretul de 599 de lei, de la 1199,99 lei. Informatii despre produs puteti gasi aici.

Un milion de produse, de la electronice si electrocasnice pana la parfumuri si mai nou energie. 😉

Vom reveni cu update pe masura ce aflam lucruri noi.

Update 09:03: Un alt produs redus cu 50% este  Espressor-ul automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru,  care va fi 999 lei.

Update 09:07: Invitati la Ziarul Financiar live, Iulian Stanciu si Tudor Manea au oferit ieri primele informatii cu privire la orele la care se va drumul la site intre 6 si 8 AM.

Advertisements

One thought on “Spargeti pusculita…BLACK FRIDAY 2016

  1. Si anul acesta ofertele cele mai bune s-au dat in primele secunde. Nici nu aveai timp sa faci comanda ca erau epuizate stocurile.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s