MIELE C3 Complete Electro EcoLine Plus

Din fericire pentru consumator si din pacate pentru producatori s-a dat o ordonanta europeana care a limitat puterea nominala la aspiratoarele casnice la 1500W. S-a produs o adevarata isterie acum un an, multi s-au napustit sa cumpere aspiratoare de 2000-2500W, aspiratoare, cred ei puternice. Ce s-a dorit de fapt? O reducere de consum si totodata o provocare a producatorilor care sa faca aspiratoare economice si puternice. Cam acelasi lucru ca si la masini. Standardele sunt asadar foarte inalte, de exemplu un aspirator clasa de eficienta energetica A nu poate sa consume mai mult de 800W iar standarul de eficienta atat pe suprafetele dure, cum ar fi parchetul si gresia, dar mai ales moi, covoare sau mochete este si el draconic, pentru clasa de eficienta A. 
Din acest motiv nu prea gasiti o eficienta clasa A atat la consumul de energie, la eficienta de aspirare pe suprafete dure si cu atat mai putin pe suprafete moi. Insa MIELE C3 Complete Electro EcoLine Plus dovedeste ca se poate. Bineinteles producatorul german are secretele sale pentru un randament atat de bun, ideea este ca Miele a demonstrat ca se poate face un aspirator economic, foarte puternic, cu sistem de filtrare a aerului foarte bun, acest model avand clasa A si la emisiile de praf si, cireasa de pe tort un nivel de zgomot foarte redus, specialitatea casei sa spunem. In ceea ce priveste fiabilitatea, brandul 
Miele nu mai are nevoie de niciun comentariu, calitatea materialelor si subansamblelor fiind ireprosabila. Am vazut teste cu aspiratoare Miele care erau lasate sa cada de la doi metri inaltime si rezistau fara nicio problema. Pretul este pe masura insa, dar durata de viata este de 3,4 ori mai mare fata de media produselor concurente, asa ca daca va ganditi la o investitie pe termen lung, merita. Este genul de aspirator pe care vi-l luati o data-n viata :). Daca ar fi sa-i gasim un minus ar fi costul sacilor care in medie este ridicat, cam de doua ori mai scump fata de producatorii concurenti pe segmentul de piata. In concluzie MIELE C3 Complete Electro EcoLine Plus este un aspirator premium cu sac, care ar face multumit si cel mai pretentios utilizator. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a unui aspirator cititi articolul Criterii alegere aspirator.

3 thoughts on “MIELE C3 Complete Electro EcoLine Plus

Leave a comment