Televizor LG 43LF510V – Cel mai ieftin 109cm

Chiar daca ieftin nu inseamna de fiecare data bun, acest model este exceptia de la regula. Un televizor caruia i se practica pretul corect nu inseamna ca este un  televizor prost. Daca va intrebati de ce are pretul asa de mic, trebuie sa va uitati putin peste specificatile acestuia.
LG este in general un brand care practica un pret mediu, deobicei mai mic decat Sony sau Samsung. Acest model nu are functii de tip SmartTV, functii care ar fi adaugat 200 – 300 lei la valoarea totala, nu este UltraHD si nici curbat, astfel, pretul este rezonabil si acceptabil pentru toata lumea.
O sa vedeti acest model pe multe site-uri cu denumirea de GameTV. Trebuie sa stiti ca acest televizor nu este creat special pentru gaming, pentru consola sau orice altceva, are aceasta denumire deoarece in sistemul televizorului o sa gasiti trei jocuri cu o grafica si o poveste mai dezvoltata decat tetris sau alte jocuri clasice. Despre aceste jocuri am discutat mai mult in articolul 32LF510U.
Cel mai mare atu si avantajul pe care vi-l ofera LG anul acesta este ca are tunere digitale actualizate, avand DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, acest televizor poate sa decodeze semnalul digital fara sa mai folositi diverse receivere.
Daca m-ati intreba personal daca mi-as lua acest televizor v-as spuna ca da, deoarece nu am nevoie de mai mult de la un televizor iar pretul practicat este unul corect.

Leave a comment