Cel mai bun televizor pana in 6000 de lei LG 55UF8507

Viziunea LG este sa furnizeze servicii si produse digitale, de top, care sa asigure satisfactia oricarui client. Producatorul Corean ne uimeste in fiecare an cu noile tehnologii pe care le lanseaza si cu produsele de top pe care le prezinta. LG 55UF8507 este unul din aceste modele de top, facand parte din seria 8, foarte aproape de ceea ce inseamna varf de gama pentru LG, acesta va ofera tehnologii si imagine de ultima generatie. In randurile ce urmeaza am sa va detaliez motivele pentru care acest televizor este investitia perfecta, mult mai buna chiar si decat Samsung sau Sony.

Claritatea imaginii de pe LG 55UF8507

Incepem cu cel mai comun lucru de pe un televizor, si anume, rezolutia. Acesta are o rezolutie 4K Ultra HD, 3840 x 2160 pixeli, putand sa redea HEVC 4K in 60p. Rezolutia aceasta va permite sa vizionati filme sau alte fisiere video in cea mai inalta calitate video posibila la ora actuala.

SUHD display

Acest tip de display pe care il folosesc atat cei de la LG cat si cei de la Samsung, va ofera cu peste 60% mai multe nuante de culori fata de un televizor clasic. Sony foloseste o tehnologie asemanatoare, denumita Triluminos. Cu acest tip de display imaginile vor fi mai detaliate, deoarece trecerea de la o culoare la alta se va face mult mai corect. Pe lang SUHD, acesta este IPS 4K.

Pe langa aceste doua mari caracteristici, trebuie sa precizez si Micro Pixel Control, functie care controleaza intensitatea fiecarui pixel in parte. Resolution Upscaler, functie care va imbunatateste imaginea prin cresterea rezolutiei, de exemplu, un film Full HD va avea o rezolutie imbunatita daca il redati pe acest televizor. Tru Black Control, este functia care controlaza nivelul de negru pentru a avea parte de un contrast mai bun.

Sistemul audio integrat

Cu toate ca acest aspect se poate imbunatati cu ajutorul unui sistem audio extern, adica un Home Cinema sau un Soundbar, televizorul, la baza nu mai are nevoie de suplimente deoarece are un sistem audio pe doua cai format din patru boxe. Fiecare boxa a fost calibrata si aranjata de catre cei de la Harman Kardon. Putere totala a sistemului este de 20W si poate reda DTS si alte formate audio digitale avand Dolby.

Design ultra-slim

Este cu adevarat un televizor subtire, mai ales ca rama care il inconjoara este aproape de neobservat find foarte subtire. Design metalic, finisat corect si cu atentie, acesta are doar 5 centimetri grosime. Suportul are o forma moderna, find realizat din metal.

Tuner digitale de ultima generatie

Tunerele digitale va ajuta sa aveti o receptie cat mai buna a semnalului de televiziune digital. Acest televizor are incorporat ultimele tunere digitale existente, adica DVB-T2, DVB-C si DVB-S2. Puteti sa receptionati posturi in cea mai buna calitate fara sa mai aveti nevoie de receiver, in cel mai rau caz, folositi cardul CI+ pentru decriptarea posturilor platite extra.

Player multimedia

Playerul multimedia este mult mai bine pus la punct fata de alte televizoare. Acesta reda DivX HD/ JPEG, JPS, MPO/ AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, RA, WMA. Subitrarile pot fi modificate dupa bunul plac, marimea acestora este reglabila si citeste diacriticile.

In concluzie, LG 55UF8507 va ofera o imagine clara, naturala, cu tehnologii de ultima oara, un display SUHD IPS 4K si un sistem de operare WebOS 2.0 cu un procesor de navigare puternic.

Leave a comment