Televizor LG 32LF592U – SmartTV WebOS 2.0 HD

LG ne ofera de aceasta data un televizor accesibil cu o platforma SmartTV bine pusa la punct. Acesta este recomandat fanilor de tehnologie deoarece are cea de a doua versiune a WebOS, versiune pe care o regasim si pe varfurile de gama ale producatorului.

Televizor Smart

Partea de SmartTV este un punct forte dar nu doar acesta il face sa fie un televizor foarte bun, ci si calitatea imaginii a televizorului Acesta are o rezolutie HD si un panou IPS cu iluminare directa, astfel, datorita panoului IPS o sa aveti un unghi de vizualizare mult mai larg fata de un televizor normal iar iluminarea pe toata suprafata display-ului o sa va ofere un contrast mai precis.

Tunere digitale

Chiar daca multa lume nu ia in considerare sistemul de transmisie al televiziunii, acest lucru ar trebui sa fie un factor de alegere foarte important. De exemplu, modelul LG 32LF592U are toate sistemele de receptie disponibile la ora actuala, atat pentru cablu cat si satelit, avand DVB-T2, DVB-C si DVB-S. Avand aceste tunere digitale, aveti posibilitatea sa receptionati posturile digitale la o calitate mult mai buna fara sa folositi receivere sau decodoare. Televizorul receptioneaza si posturile analog doar ca acestea nu sunt recomandate din cauza imaginii de o calitate slaba, aveti la dispozitie si slotul pentru cardul CI+.

Sistemul audio al televizorului

Din punct de vedere audio, exista televizoare mult mai performante chiar in acelasi buget, doar ca, acest lucru nu este un factor decisiv, sistemul audio putand fi intotdeauna suplimentat cu un Home Cinema sau Soundbar. Acesta are doua boxe a cate 5W fiecare, avand o putere totala de 10W.

Player multimedia integrat

Playerul multimedia este bunicel, se putea si mai bun dar o sa va faceti treaba cu el, putand sa redea marea majoritate a formatelor video, audio si foto. Mai exact, acesta reda urmatoarele formate: DivX HD/JPEG/AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM.

Conectivitatea este pusa la punct, avand doua intrari USB 2.0, doua intrari HDMI, o intrare component, o iesire jack 3.5 mm, SCART si iesire audio digitala.

Televizorul este o alegere foarte buna pentru cei care doresc un televizor cu o diagonala de 80 centimetri cu un SmartTV pus la punct, deoarece navigarea este rapida iar numarul de aplicatii este foarte mare. Luati in calcul si faptul ca imaginea este redata corect, placut ochiului.

Leave a comment