Bosch BGB45330, aspirator fabricat in Germania

Bosch BGB45330 este dovada ca inca Bosch mai fabrica din cand in cand cate ceva si prin fabrica mama din Germania. Si acest lucru nu este intamplator…probabil si-au dorit sa-si demonstreze fortele in fata Philips-ului, care in ultimii ani au fost cam primii in materie de aspiratoare si se pare ca au reusit cu acest model. Aspiratorul cu sac de hartie Bosch BGB45330 este printre cele mai bune aspiratoare de pe piata europeana si ceea ce este extraordinar este pretul, comparabil
spre exemplu cu aspirator de la Philips la aceleasi caracterisitici tehnice. 
Dupa cum probabil stiti, noile normative date de UE in ceea ce privesc aspiratoarele au limitat puterea maxim consumata la 1500W, obligand practic producatorii de aspiratoare sa realizeze aspiratoare cu un consum mic si cu o putere de aspirare mai mare si pentru a veni in sprijinul clientului, a introdus si clasa de eficienta energetica, clasa de emisie a prafului, clasa de eficienta pe suprafete dure, respectiv moi, ajuntand astfel utilizatorul sa faca o alegere pe masura necesitatilor sale.

Astfel Bosch BGB45330 are clasa de eficienta A, avand un consum de doar 650W, clasa de emisie a prafului A, ceea ce inseamna ca nu va mai scoate praful inapoi in locuinta, clasa de eficienta de aspirare pe suprafete dure A si C pentru cele moi, cele mai bune clase de eficienta in acest moment la aspiratoare. Peria este de calitate si este foarte eficienta atat pe parchet, cat si pe covor si aspiratorul vine si cu inca doua perii suplimentare pentru colt si pentru tapiserie.
In concluzie Bosch BGB45330 este printre cele mai bune aspiratoare casnice de pe piata, este printre putinele fabricate in Germania si totodata un raport foarte bun calitate pret. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.

Leave a comment